Cortina U5

Cortina U5 kopen?

Cortina U5 is de grote broer van de collectie U4. De U4 collectie was meer gericht op een wat jonger publiek, terwijl de U5 juist meer gericht is op een wat volwassener publiek. Met de U5 collectie wil Cortina een groter publiek aanspreken. De fiets is te herkennen aan zijn robuuste frame en dikke banden. Op de fiets zit een mooie voordrager gevestigd, waardoor spullen makkelijk te vervoeren zjn. De Cortina U5 is ideaal om te gebruiken in het dagelijks woon- en werkverkeer.

Cortina U5
Cortina U5 goud

Verschillende Cortina fietsen

Van kinderfietsen tot herenfietsen we hebben allerlei soorten fietsen in ons assortiment. Zoals de U1, U4, Mozzo, Speed, Blau en nog veel meer. Om u te heplen bij het aanschaffen van een hippe Cortina fiets, hebben wij een handig filtersysteem. Middels het filtersysteem kunt u het aantal versnellingen, framehoogtes en remsystemen aangeven. Hierdoor kunnen wij het aantal fietsen verfijnen, waardoor u sneller uw ideale fiets vindt. Naast het merk Cortina hebben wij nog andere fietsenmerken in ons assortiment zoals: Batavus, Gazelle en Sensa.

Een Cortina U5 fiets bestellen?

Wilt u een Cortina U5 fiets online bestellen? Dat gaat heel gemakkelijk via onze website. De fietsen worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Nadat uw bestelling is afgerond, maken wij uw fiets 100% rijklaar. Hierdoor kunt u gelijk gebruik maken van uw fiets. Het is ook mogelijk om uw fiets op te halen bij ons experience center in Alphen aan den Rijn of bij de winkel in Leiden. Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via 0172- 477 070 of mail naar info@aanbiedingsfiets.nl.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.