• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cross Hybride fietsen

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cross hybride fiets kopen?

Wij beschrijven dit type fiets vaak als Best of Both worlds. Je hebt alle voordelen van een hybride fiets, zoals het stevige frame, met de wendbaarheid en snelheid van een racefiets. Zo heb je een fiets die je in kunt zetten voor het fietsen naar je werk maar waar je ook een stevige fietstocht op kunt fietsen. Wij hebben een ruime selectie van dit type fiets opdat we zeker kunnen weten dat er een is die bij jou past.

Cross hybride kopen

Bij het kopen van een cross hybride fiets weet je dat je een fiets koopt die heel erg comfortabel fietst. Dit komt door de derailleurversnelling die er voor zorgt dat je zeer gemakkelijk kunt schakelen en snelheid kunt maken. Met een sportieve zithouding en een grote keus aan schakelmogelijkheden fiets u heerlijk soepel met de cross hybride fiets. Dit type fiets word vaak gebruikt als woon- werkfiets op langere afstanden. We bieden zowel Cross hybride fietsen van Gazelle als Sensa!

Sensa Cross Hybride fiets; Sportief en stoer

De fietsen van Sensa zitten in het sportievere segment. Ben jij op zoek naar een fiets die bij alle sportieve prestaties het beste uit jezelf laat halen? Het Nederlandse Sensa Bikes heeft jarenlange ervaring met het maken van sportieve fietsen. Ze gebruiken kwalitatief hoogwaardige onderdelen en slimme combinaties om een fiets zo goed mogelijk te laten lopen. Bij Sensa vind je deze dual purpose fietsen in diverse prijsklasses zodat je zeker weet dat je de fiets hebt die bij jou en jouw budget past,

Gazelle Cross Hybride fietsen; toegankelijk en comfortabel

De fietsen van Gazelle zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Binnen het segment crosshybrides zijn deze wat comfortabeler. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u hierdoor een minder sportieve fiets aanschaft. De Gazelle Cityzen is zeer sportief in gebruik en prestaties!

Onderhoud van uw Cross Hybride fiets

U heeft meer plezier en blijft meer plezier houden als u uw cross hybride fiets van degelijk onderhoud voorziet. Het is van belang dat u de ketting en tandwielen van uw fiets goed schoon maakt na een rit door de modder om slijtage en corosie te voorkomen. Dit gaat zeer gemakkelijk met de kettingreiniger en onderhoudsspray.

Cross Hybride
Cross hybride fiets
Cross Hybride buiten
Cross hybride in de regen

Is de cross hybride toch niet voor u en zoekt u een Off Road fiets?

Kijk dan bij onze Mountainbikes!

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x