Elektrische bakfietsen

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

Elektrische bakfiets kopen

Een bakfiets elektrisch is zeer praktisch. Want wat is er nu handiger dan ‘s ochtends iedereen inladen in de bak en ze zo heerlijk snel naar school brengen – met een beetje extra wind in de rug!
De elektrische bakfiets is niet alleen ideaal voor het meenemen van je kinderen naar school, maar kan ook ingezet worden voor het vervoeren van bagage. Dit gaat, dankzij de elektrische ondersteuning, gemakkelijk en moeiteloos.

Bakfiets met elektrisch systeem

De bakfiets met elektrisch ondersteuningssysteem is een recente toevoeging aan het assortiment elektrische fietsen. De praktische kant van deze fiets heeft ons er van overtuigd dat het een goede toevoeging kan zijn aan een moderne levensstijl. Ben jij al overtuigd? 
Voordelen van een elektrische bakfiets:

  • Je kunt iedereen in één keer vervoeren
  • De comfortabele elektrische ondersteuning helpt je onderweg!
  • Nooit in de file bij school – je fietst gemakkelijk en snel via het fietspad

Er zijn vele accessoires te koop die passen bij jouw elektrische bakfiets! Wat dacht je van een bakfietshoes? Of een handig kettingslot waarmee je jezelf verzekert dat je de bakfiets ten alle tijden weer terug kunt vinden!

Vogue elektrische bakfiets

De elektrische Vogue bakfiets is voorzien van een krachtige accu. Hiermee fiets je  tussen de 30 en 50 km op 1 batterijlading. Ruim voldoende voor dagelijks gebruik. De Vogue Troy E-Bike Special elektrische bakfiets heeft twee bankjes in de bak voorzien van veiligheidsriempjes. Hierdoorkan je je meest waardevolle passagiers op veilige wijze vervoeren. De elektrische bakfiets van Vogue is gemakkelijk te bedienen en heeft een breedte van 85 cm. Dit is smaller dan de gemiddelde breedte van een deur, dus hij past (bij de meeste deuren) gemakkelijk in de schuur of de hal van je huis. Met de Vogue elektrische bakfiets rijdt je op een gemakkelijke en veilige manier door de stad met je passagiers.

Elektrische bakfiets

Ben je op zoek naar een elektrische fiets zonder transportmogelijkheden?

Natuurlijk heeft Aanbiedingsfiets nog veel meer mooie elektrische fietsen in het assortiment. Of juist op zoek naar een bakfiets zonder trapondersteuning, ook deze zijn leverbaar tegen scherpe prijzen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.