Elektrische fietsen met een lage instap

13 producten

12 24 36

13 producten

12 24 36

Elektrische fiets lage instap

Wil je graag een elektrische fiets met een lage instap kopen? Dat kan in onze ruime collectie elektrische fietsen met een lage instap. Hiermee voel je je veilig, kun je gemakkelijk fietsen en blijf je in beweging. In ons assortiment elektrische fietsen met een lage instap vind je fietsen met een framehoogte van 45 cm. tot en met 61 cm! 

Verschillende typen elektrische fietsen met lage instap

Er zijn diverse types elektrische fietsen met een lage instap verkrijgbaar. Zo zijn er elektrische fietsen met een lage instap met een voorwielmotor en elektrische fietsen met een lage instap met een middenmotor. In ons experience center in Alphen aan den Rijn kunt u uittesten welke elektrische fiets met een lage instap het beste bij u past! 

Fietsen in Nederland met een elektrische fiets met lage instap
Fietsen met lage instap in de natuur

Voordelen elektrische damesfiets met lage instap

Een elektrische fiets met een lage instap heeft verschillende voordelen, dan een gewone fiets. Met een elektrische fiets kan makkelijker langere afstanden gefietst worden. Je kunt zelf de mate van ondersteuning kiezen. Wil je graag zelf de meeste kracht leveren? Dat kan! Wil je liever dat je motor het zware werk voor je doet? Ook dat kan! De accu is elektrisch, dus die kan weer makkelijk opgeladen worden. Vaak is een elektrische fiets de ideale uitkomst voor wat oudere mensen die graag lange afstanden fietsen. Dit in combinatie met een lage instap is helemaal ideaal.

Elektrische fietsen met een lage instap van Gazelle

Gazelle heeft in de categorie elektrische fietsen met een lage instap twee unieke exemplaren op de markt gebracht:

Elektrische stadsfietsen met lage instap
lage instap elektrische fiets

Beide fietsen voldoen aan de grote vraag naar stabiliteit. Bij beider fietsen is het mogelijk om met je voeten bij de grond te kunnen. Welke heeft jouw voorkeur?

Fiets accessoires

Het is belangrijk om bij fietsen goede accessoires te hebben die het fietsen gemakkelijker maken. Wij hebben in ons assortiment goede fietssloten die ervoor zorgen dat uw fiets minder makkelijk gestolen wordt. Ook hebben we een ruim assortiment met fietstassen online en in onze winkel. Zo ben je onderweg altijd voorzien van genoeg ruimte om van alles in mee te nemen! 

Normale fiets met lage instap?

Toch geen elektrische fiets nodig? Ook een reguliere fiets met lage instap behoort tot ons assortiment.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.