Elektrische fiets met Panasonic motor

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Panasonic motor elektrische fiets

Een Panasonic motor in een elektrische fiets is geplaatst in het voorwiel. Gazelle past de Panasonic motor toe in diverse modellen. Een panasonic motor voor fietsen is al 20 jaar in gebruik en heeft dus benodigde revisies ondergaan. Dit maakt de Panasonic motor tot de motor die het langst in productie is en zichzelf heeft bewezen in zijn staat van dienst.

Elektrische fiets panasonic motor

De voorwielmotor is zeer compact vormgegeven. Op de accu na is de elektrische fiets met voorwielmotor vaak niet te herkennen als elektrische fiets. Omdat de motor in het voorwiel zit is deze licht om mee te fietsen op het moment dat u geen gebruik kunt maken van de accu.
De Panasonic voorwielmotor is stil in gebruik en geeft u het gevoel dat u vele kilometers met plezier kunt wegfietsen zonder oververmoeid te raken.

Een Panasonic motor met uitwisselbare accu’s

De Panasonic motor is zeer prettig in gebruik. Eén van de pluspunten is dat je zelf kunt bepalen hoe ver je kunt fietsen met een volle accu (Actieradius). De verwisselbare accu is te koop in drie verschillende varianten. Zilvergoud of Platina. Laatsgenoemde heeft het grootste bereik en geeft u tot wel 110 kilometer fietsplezier.
Handig is dat de Panasonic motor voorzien is van een micro-usb aansluiting. Zo kan de smartphone gemakkelijk als fietsnavigatie te gebruiken.

Op vakantie met de elektrische fiets met Panasonic motor

Omdat de Panasonic motor in het voorwiel geplaatst is heeft u soms het idee dat u een beetje vooruit getrokken word. Zeker in heuvelachtige gebieden is dit soms prettig. Om uw fiets met Panasonic motor gemakkelijk mee te nemen hebben we handige fietsendragers in het assortiment!

Voorbeelden van fietsen met een Panasonic motor

Gazelle heeft diverse fietstypes met Panasonic motor. Alle fietsen met dit type aandrijving vallen binnen de categorie elektrische stadsfiets. Dit type fiets is multi-inzetbaar. U kunt deze gebruiken op korte afstanden maar ook om vele kilometers weg te trappen. Het voordeel van een elektrische fiets met Panasonic motor is dat dankzij de gesloten kettingkast u een zeer onderhoudsarme fiets heeft.
Voorbeelden van fietsen met een Panasonic motor zijn:
De Gazelle Miss Grace C7 HFP en de Gazelle Orange C7+ HFP.

Wanneer is de elektrische fiets met Panasonic Motor iets voor u?

  • Als u op zoek bent naar een geruisloos aandrijvingstype
  • U het fijn vindt om de aandrijving aan de voorzijde te hebben
  • U graag een ruime accukeuze heeft
  • U een discrete plaatsing van de motor wilt hebben

Panasonic Motor

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met een voorwielmotor?

Kijkt u dan ook eens bij de E-Motion voorwielmotor of de ION voorwielmotor. Ook is er een handig overzicht met top 10 elektrische stadsfietsen om uw keuze te vergemakkelijken!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.