Elektrische fiets met Shimano Steps motor

19 producten

12 24 36

19 producten

12 24 36

Elektrische fiets met Shimano Steps motor

De elektrische Steps motor Shimano is een nieuwkomer in 2017. Dit middenmotortype lijkt sterk op dat van Bosch. De Shimano Steps middenmotor heeft dan ook alle voordelen die we gewend zijn. 
Door de lage en centrale plaatsing in de fiets is de gewichtsverdeling optimaal. Hierdoor voelt de fiets stabieler en heb je minder last van het gewicht tijdens het fietsen of als je met de fiets aan de hand loopt. Shimano kennen we al langer van de kwalitatief hoogwaardige versnellingssystemen en we zijn dan ook erg verheugd op de komst van deze evenreeds goede middenmotor.

Een modern systeem

Ondanks dat de elektrische fiets niet meer uit ons straatbeeld weg te denken is, blijft dit type fiets en de daarbij behorende elektrische aandrijving volop in ontwikkeling. Shimano Steps is onderdeel van de nieuwste generatie fietsmotoren waarbij het gewicht van het ondersteuningssysteem steeds lager word en de actieradius steeds hoger. Een voordeel aan de huidige generatie middenmotoren is dat je zelf je accutype en daarmee dus ook zelf je actieradius kunt kiezen. Hiervoor was er alleen een standaard keuze mogelijk, dit jaar is dit allemaal veranderd.

De Gazelle Chamonix C7 HMS

Een voorbeeld van een fiets uitgevoerd met de Shimano Steps middenmotor is de Gazelle Chamonix C7 HMS (Hybrid Middle Steps). Deze sportieve fiets is ideaal voor iedereen die langere afstanden af wil leggen. Met zijn 7 versnellingen heeft hij alles in huis om jou op comfortabele wijze op elke tocht te ondersteunen. Bij deze elektrische fiets shimano steps heb je keuze uit een gouden of platina accu. Met een koppel van 50 Nm (newtonmeter; kracht en afstand) is deze fiets uitermate geschikt voor zowel vlak als heuvelachtig terrein. Hiermee heb je met deze praktische fiets een ideale metgezel in de stad of op langere afstanden.

Gazelle Orange C7 met Steps middenmotor

Ook de Gazelle Orange C7 HMS is leverbaar met de Shimano Steps middenmotor. De Gazelle Orange kenmerkt zich in het geval van de damesfiets door het extra lage en wijde frame. Hierdoor is de instap comfortabel en hoef je het been niet hoog te tillen om op te stappen. Bij deze comfortabele e-bike heb je zelf de keuze uit 2 types fietsaccu. Zo kies je eenvoudig zelf je bereik. 

Shimano Steps; de kenmerken

  • Krachtige middenmotor
  • Relatief lichte accu in vergelijking met andere merken
  • Goede gewichtsverdeling met een laag zwaartepunt

Shimano Steps middenmotor

Ben je op zoek naar een elektrische stadsfiets vergelijkbaar met de Gazelle Chamonix C7 HMS?

Kijk dan ook eens bij onze complete collectie elektrische fietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.