Elektrische vouwfietsen

Een elektrische vouwfiets kopen

Ben je op zoek naar een elektrische vouwfiets? Bij aanbiedingsfiets.nl koop je je elektrische vouwfiets eenvoudig online. Zo weet jij dat je de fiets krijgt die je wilt, maar dan voor een zeer scherpe prijs! Een elektrische vouwfiets is ideaal voor forenzen, vakantiegangers en iedereen die een handige fiets nodig heeft om allerlei afstanden af te leggen.

Een voordelige vouwfiets elektrisch 

In ons assortiment bevind zich een zeer scherp geprijsde elektrische vouwfiets. Doordat er zoveel toepassingen zijn voor een elektrische vouwfiets is het wel fijn te weten dat de elektrische vouwfiets voordelig te koop is. Deze elektrische vouwfiets is praktisch in gebruik, gemakkelijk te bedienen én voorzien van een praktisch en overzichtelijk display.

Een elektrische vouwfiets voor heren- en dames

De e-bike vouwfiets is toepasbaar voor heren- en dames. Eigenlijk kun je het beste spreken over een unisex model. Omdat de elektrische vouwfiets in hoge mate aanpasbaar is wat betreft lengte is deze geschikt voor fietsers met elke lichaamslengte. Het zadel en het stuur zijn gemakkelijk op de juiste maat te zetten!

Een Beixo elektrische vouwfiets

In ons assortiment elektrische vouwfietsen bevind zich ook de elektrische vouwfiets van Beixo. Deze vouwfiets met ondersteuning is gemakkelijk in gebruik en ook nog eens gemakkelijk mee te nemen. Deze vouwfiets is voorzien van een cardanas in plaats van een ketting en daardoor onderhoudsarm. 

Een elektrische vouwfiets online kopen!

Online een elektrische vouwfiets kopen via onze handige en gebruiksvriendelijke website is heel eenvoudig! U besteld uw nieuwe vouwfiets tegen een scherpe prijs. Wij leveren de elektrische vouwfiets af en zorgen dat hij gebruiksklaar is. 

Vragen over de aanschaf van een elektrische vouwfiets?

U kunt met vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Wij beantwoorden uw vragen telefonisch, per e-mail of via de chat. Ook kunt u altijd terecht in onze winkel in Leiden. Zo weet u zeker dat u een passend antwoord vind op al uw vragen! 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.