Gazelle 125 jaar

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gazelle bestaat 125 jaar, limited edition fietsen

125 jaar Gazelle

Sinds de oprichting van Gazelle in 1892 bestaat dit Nederlandse fietsmerk 125 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom heeft Gazelle een aantal limited edition fietsen en elektrische fietsen op de markt gebracht. Deze unieke fietsen kenmerken zich doordat ze allemaal in dezelfde fraaie grijze kleur zijn gespoten en voorzien zijn van een badge ter ere van het 125-jarige bestaan.Deze jubileumfietsen zijn allemaal kenmerkend door hun moderne uitstraling terwijl ze toch de geschiedenis van Gazelle met trots met zich meedragen.

Gazelle Eclipse LTD 125 editie

De Gazelle Eclipse 125 editie is er in twee verschillende variaties. De Gazelle Eclipse C8 125 en de Gazelle Eclipse T24 125. Beide fietsen zijn voorzien van een prachtige en hoogwaardige afwerking. De Gazelle Eclipse C8 125 heeft een gesloten kettingkast en 8 versnellingen. Hierdoor is deze stadsfiets perfect geschikt voor dagelijks en recreatief gebruik.

De Gazelle Eclipse T24 125 heeft een derailleur met 24 versnellingen en krachtige hydraulische remmen. Ideaal voor sportief gebruik.

Gazelle Orange C7+ HMB 125 editie

De elektrische fiets voor het 125 jarig bestaan is de Gazelle Orange C7+ HMB 125. Voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. Daarnaast kiest u bij dit model eenvoudig welke fietsaccu u wenst. Zo bepaalt u eenvoudig de actieradius van deze prachtige e-bike. 
Dankzij de lage instap bij het damesmodel en de eenvoudige bediening is deze elektrische fiets voor iedereen geschikt en te gebruiken.

Gazelle Tour Populair 125

We kennen de Gazelle Tour Populair al jarenlang als onveranderde ijzersterke opa- en omafiets. Nu heeft deze fiets een kleine update gekregen in de kenmerkende Desert Titanium Grey kleur. Hierdoor krijgt de Gazelle Tour Populair 125 een moderne uitstraling terwijl hij toch over de kwalitatieve kenmerken van weleer bezit.

Het stalen frame en de RVS velgen zorgen ervoor dat deze fiets stadsproof is.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.