Gazelle Bloom

1 product

12 24 36
  1. Gazelle Bloom C7 2019 Dames
    Gazelle Bloom C7 2019 Dames
    Rating:
    100%
    € 949,00 € 799,00

1 product

12 24 36

Gazelle Bloom, de perfecte moederfiets

De stevige en veilige Gazelle Bloom is perfect geschikt voor het veilig vervoeren van uw kinderen. Deze sterke moederfiets is voorzien van alle gemakken om dagelijks te gebruiken. Het frame heeft een lage maar toch wijde instap en kunt u zelfs, ook wanneer er een kinderzitje gemonteerd is, makkelijk op- en afstappen. De Bloom beschikt over een handige tweepoot standaard en een gemakkelijke stuurblokkering. Hiermee staat de fiets op elke ondergrond stevig en stabiel.
De Gazelle Bloom is onderhoudsarm door gebruik te maken van een Shimano 7 versnellingsnaaf en rollerbrake remmen. Samen met de gesloten kettingkast zorgt dit ervoor dat u uw nieuwe Gazelle fiets elke dag zorgeloos kunt gebruiken.

Zien en gezien worden op de Gazelle Bloom

Dankzij de naafdynamo in het voorwiel heb je altijd goed zicht. De naafdynamo voert de stroom naar de koplamp welke een flinke lichtbundel geeft. Zo heb je zelf goed zicht naar voren en zien tegenliggers je ook aankomen. Het achterlicht is voorzien van LED techniek en werkt op batterijen door middel van een aan/uit schakelaar. Maar dat niet alleen - de Gazelle Bloom ziet er stijlvol uit en is dus een mooi accessoire aan uw leven. Wat is er nu leuker dan samen met uw kleine op pad te gaan?

Accessoires voor de Gazelle Bloom

moederfiets van Gazelle is gemaakt voor belangrijk transport. Een kinderzitje voorop of achterop is geen enkel probleem voor deze alleskunner. Het Yepp Mini kinderzitje met Yepp Windscherm zorgen ervoor dat uw kind veilig op de Gazelle Bloom zit. Extra veilig maakt u het zitje door gebruik te maken van een stootkussen. Zo kan uw kind rustig met het hoofdje op het kussen rusten. De sterke bagagedrager kan worden voorzien van een set handige fietstassen of een kinderzitje voor achterop.

De bagagedrager is voorzien van een uitsparing waardoor het Yepp Easyfit kinderzitje eenvoudig gemonteerd kan worden. 

Gazelle Bloom alternatieven

De Gazelle Bloom is perfect geschikt voor uw veilige dagelijkse rit. Een alternatief voor de is de Batavus Mambo Deluxe. Ook deze fiets valt in de categorie moederfietsen en is zeer geschikt om met kinderen te gebruiken.
Ook zeer praktisch in gebruik is de Gazelle Cabby bakfiets.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.