• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle Cityzen

Gazelle Cityzen Elektrische fiets

10 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

10 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Gazelle Cityzen kopen?

Dit is een sportieve fiets met een uniek uiterlijk. Deze snelle en wendbare fiets is speciaal gemaakt om je zeer snel door het stadsverkeer heen te helpen. Deze wendbaarheid van de Gazelle Cityzen is benadrukt door het minimalistische frame. Hierdoor heeft hij een hoog reactievermogen en is hij zeer sportief in gebruik. Deze sportieve fiets is vanwege zijn grote populariteit verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen waarvan twee elektrische fietsen namelijk de Speed Pedelec Gazelle Cityzen Speed en de Gazelle Cityzen C8 HMB.

De vier types Gazelle Cityzen

Deze lifestyle fiets is uitgevoerd in vier varianten. Twee van deze varianten zijn stadsfietsen en de andere twee stads- en toerfietsen - de zogenoemde hybridefietsen. Alle vier de fietsen zijn multifunctioneel in te zetten. Zowel op korte- als op lange afstande kun je flink genieten van deze gave alleskunner.

Need for Speed! De twee hybride Gazelle Cityzen varianten

In de hybride categorie vallen de onderstaande fietsen. Beide fietsen zijn miminalistisch uitgevoerd en voorzien van een derailleur versnelling. De S in de modelnaam staat voor sport en duidt op het sportieve weggedrag dat deze fiets vertoont

Gazelle Cityzen S9

Deze lichtgewicht fiets weegt 12.1 kilogram. Dit is uitzonderlijk licht, zelfs voor hybride fietsen, en is dan ook ideaal als je een fiets zoekt die je vaak mee kunt nemen met de trein of in de tram. Je tilt hem zo op en fietst er gemakkelijk mee weg. Het minimalistische design en de hoogwaardige vervaardiging zorgen ervoor dat de Gazelle Cityzen S9 in 2016 ongekend populair was en nu in 2017 ook weer van de partij is!

Gazelle Cityzen S27

De Gazelle Cityzen S27 is voorzien van 27 versnellingen en dit verklaart gelijk waarom deze fiets een meerwaarde heeft voor echte toerrijders ten opzichte van bovenstaande variant. Ook deze fiets heeft een laag gewicht dat net de 15 kilo niet haalt. De hoogwaardige versnellingen en de velgremmen geven je een hoge mate van controle tijdens je fietstocht.

Lifestyle stadsfiets

In de stadsfiets categorie vind je twee modellen waarvan 1 een echte nieuwkomer is en de ander een oude vertrouwde. Beide fietsen hebben hun eigen voordelen maar ook deze twee zijn allesbehalve zwaar om op te tillen. Gelukkig zijn ze wel zwaargewichten wat betreft hun prestaties.

Gazelle Cityzen C7

Deze fiets is in 2017 uitgevoerd in een prachtig matgrijze kleur. De Gazelle Cityzen C7 oogt sportief en de afmontage benadrukt dat. Vlot in gebruik en prima geschikt om door eveneens vlot stadsverkeer te laveren. Door zijn dunne banden, lichte gewicht en rollerbrakes weet je zeker dat deze stadsfiets je veel plezier gaat bezorgen!

Gazelle Cityzen C8

Deze bijzondere stadsfiets is voorzien van een beltdrive ( aandrijfriem ) in plaats van een ketting. Hierdoor fiets je niet alleen lichter maar heeft je fiets ook minder onderhoud nodig. Door de smalle banden, de 8 versnellingen en de Conti Beltdrive weet je zeker dat je een kwaliteitsfiets koopt voor een zeer scherpe prijs! Wij zijn fan van de Gazelle Cityzen C8, jij ook?

Accessoires voor de Gazelle Cityzen

Beide modellen zijn uit te breiden met een slot en verlichtingsset. De verlichtingsset heeft een even sportief uiterlijk en is verkrijgbaar in twee kleuren. Ook is deze fiets erg lichtgewicht. Dit gewicht word onder andere veroorzaakt door het gebrek aan een slot. Gelukkig bieden wij kwalitatief hoogwaardige sloten aan waardoor je je fiets goed kunt beveiligen tegen diefstal!

 

Is de Gazelle Cityzen toch niet wat je zoekt?

Heb je liever een andere fiets? Kijk dan bij onze Gazelle fietsen. Zoek je een andere hybride fiets, kijk dan hier naar onze andere hybride fietsen! Het bekijken van de sportieve Batavus Zonar fiets is ook de moeite waard!

10 1 8,7 1319