• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Groene fietsen

Let op: de fietsen laten hieronder soms een andere kleur zien, maar als u op de fiets klikt, kunt u daarna de groene kleur kiezen.

11 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

11 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Groene fietsen

Een groene fiets is een vrolijke toevoeging aan het straatbeeld. Met een groene fiets kun je bijna niet meer sacherijnig zijn, je hebt tenslotte een fiets in de mooiste kleur fiets die er is!
De groene fietsen in onze collectie varieren van stemmig legergroen tot een vrolijk en gezellig heldergroen. Wij hebben twee merken in het assortiment die groene fietsen verkopen namelijk Gazelle en Batavus. Beide producenten maken groene fietsen die ook wel stadfietsen worden genoemd. Met de groene fietsen kun je met plezier door de sad fietsen.

Een groene fiets voor iedereen!

Bij aanbiedingsfiets vinden we het belangrijk dat fietsen zeer voordelig te koop zijn. Zo krijgt iedereen de kans om een mooie nieuwe fiets te kopen zonder te veel te betalen. En als dat nou net een groene fiets moet zijn, dan kunnen wij jou daar bij helpen!

Groene Batavus fietsen

In de categorie groene Batavus fietsen valt de Batavus CNCTD in de kleur legergroen! Deze stemmige kleur is zowel beschikbaar in de categorie herenfietsen als bij de damesfietsen. Deze fiets is zeer eigentijds met het leuke voorrek en de handige eigenschappen waardoor dit een ideale transportfiets is. De Batavus CNCTD is als groene fiets zeer geschikt als schoolfiets. Ook de Batavus Old Dutch is in het groen te verkrijgen.

Groene Gazelle fietsen

De Gazelle Classic is verkrijgbaar in de kleur groen. Deze lentegroene kleur springt er echt uit. Dat maakt deze groene fiets een echte must have. Ook de Gazelle Esprit is in het groen te verkrijgen. Deze groene kleur heet Mystery green en is bijna pastelgroen te noemen. De Gazelle Esprit groene fiets is verkrijgbaar in de Gazelle Esprit C3 en de Gazelle Esprit C7

groene fiets

Ben je op zoek naar een toffe stadsfiets?

Kijk dan ook eens bij onze stadsfiets top 10!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x