Herenfiets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Herenfiets kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe herenfiets? Dan bent je bij ons aan het juiste adres! Een groot assortiment herenfietsen in de aanbieding vind je bij Fiets-Exclusief. We bieden een grote hoeveelheid fietsen voor mannen waar gegarandeerd een goed exemplaar voor jou bij zit. De herenfietsen in onze collectie zijn kwalitatief hoogwaardig en voorzien van de bekenste merken van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig model met terugtraprem, of een herenfiets met versnellingen. Bij Aanbiedingsfiets vind je altijd het geschikte design dat bij je past.

Op zoek naar een damesfiets? Bekijk alle damesfietsen in dit overzicht.

Verschillende modellen

De moderne herenfiets is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan modellen. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk altijd wel een goedkope model te verkrijgen is die ideaal is voor uw wensen. Wij bieden binnen de categorie herenfietsen een grote verscheidenheid zoals stadsfietsen, hybride fietsen, sportfietsen, elektrische fietsen en de enorm populaire transportfiets. De Speed pedelec, ook wel bekend als de High Speed E-Bike, is een relatief nieuwe speler.
Een moderne variant op de herenfiets is de papafiets. Deze fiets is ideaal voor vaders die er met hun kinderen op uit willen trekken of op willen halen vanuit school. Voor deze papafiets is het mogelijk om allerhande handige accessoires aan te schaffen zoals een kinderzitje, slaaprol of windscherm.

Herenfietsen, stevig en solide

Goedkoop betekent in het geval van de herenfiets altijd dat u een A-keuze fiets koopt tegen een zeer scherpe prijs. Dankzij een goed bedachte strategie kunnen wij nieuwe modellen van de bekende merken tegen een lage prijs inkopen. Wij bieden een zeer hoge kwaliteit fiets en zullen deze met zorg en nauwkeurigheid voor u afstellen. U kunt altijd gebruik maken van onze klantenservice voor hulp bij de aanschaf of naar onze winkel in Leiden gaan voor advies.
Zo bent u altijd verzekerd dat u de juiste fiets voor uw situatie koopt. Wij bieden Gazelle, Cortina, Sensa en vanDijck voor een scherpe prijs!

Gazelle fietsen heren

Dit bekende merk heeft al generaties lang bijgestaan met het leren fietsen van de heren. Dat Gazelle dit al sinds 1892 doet is een grote prestatie. Deze kennis en ervaring nemen ze mee in de nieuwe lichtingen waardoor we altijd verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit. Bekende modellen van Gazelle herenfietsen zijn de Gazelle Orange C7, de Gazelle Paris en de Gazelle Chamonix heren .

Sensa herenfietsen

Sensa kenmerkt zich door het sportievere segment waarin dit merk zich bevind. Sensa is al 25 jaar een begrip op het gebied van racefietsen en mountainbikes en staat ook bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige mannenmodellen. Binnen het merk Sensa is er dan ook een ruime keuze. Bekende Sensa modellen zijn de Sensa Strada , de Sensa Travel Lite, de Sensa Cintura en de Sensa Superlite.

Herenfiets accessoires

Wij hebben een uitgebreide categorie accessoires. Welke exemplaar je ook koopt, je kunt hem altijd personaliseren en uitbreiden met speciale accessoires die bij jou passen. Denk hierbij aan een slot, of krat maar ook aan lampjes, snelbinders, bellen of handvaten.

Een herenfiets kopen? Dat doe je dus bij Fiets-Exclusief.nl. Online bestellen en thuis geleverd, of afhalen en betalen in de winkel.

herenfiets

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.