• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Hybride herenfiets

Producten 1-24 van 25

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 25

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Hybride herenfiets

Zorgeloos en comfortabel vele kilometers wegtrappen – dat is wat je met een hybride herenfiets zeker kunt! Deze hybride herenfietsen zijn gemaakt om een op zo comfortabel mogelijke wijze zo veel mogelijk kilometers weg te trappen. Het geringe gewicht van dit type hybride herenfiets in combinatie met de derailleur versnelling zorgt ervoor dat u heerlijk licht schakelt en dus ook heerlijk licht fietst. Hiervoor in ruil is het wel noodzakelijk om een paar minuutjes onderhoud in uw hybride herenfiets te steken maar wij vinden dit zeker een goede ruil!

Het onderhouden van de hybride fiets heren

Zoals hierboven al vermeld is het noodzakelijk om onderhoud aan deze hybride fiets heren te plegen. Dit onderhoud vertaald zich bij de hybride fiets heren in het schoonmaken en smeren van de ketting en de tandwielen. Als u bijvoorbeeld door pekel of modder fietst met uw hereb hybride fiets is het belangrijk om dit er af te spoelen. Dit gaat gelukkig vrij gemakkelijk met deze handige kettingreiniger en onderhoudsset. Ook kan het handig zijn om een stevige insteekketing te kopen om uw hybride  herenfiets goed te beschermen tegen diefstal. Ook is het mogelijk om een goede verzekering af te sluiten opdat, mocht uw hybride fiets heren onverhoopt gestolen worden, u zonder problemen een nieuwe fiets aan kunt schaffen.

Heren hybride fiets top 10!

In onze hybride fietsen top 10 hebben we een assortiment van onze best verkopende heren hybride fiets geplaatst. Bij de fietsen is een handig overzicht gemaakt van de unieke aspecten van deze heren hybride fiets waardoor het kiezen voor een hybride fiets gemakkelijker is dan u misschien zult denken. We hebben drie merken in het assortiment die de heren hybride fiets produceren. Alle drie de merken zijn gevestigd in Nederland waardoor u verzekerd bent van fietsen die het uitstekend doen in het Nederlandse fietsklimaat!  De volgende merken verkopen ook een heren hybride fiets: Batavus, Gazelle en Sensa.

hybride herenfiets

Bent u op zoek naar nog net dat beetje extra comfort?

Kijkt u dan bij onze elektrische heren hybride fietsen!

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x