Hybride fiets 2015

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Hybride fiets van 2015

De hybride fiets van 2015 en de huidige seizoenen worden gekenmerkt door het hoge schakelgemak. Dankzij de derailleurversnelling is deze fiets erg prettig in gebruik en heeft de hybride fiets een sportief weggebruik. Omdat de hybride fiets 2015 zo prettig in gebruik is, is deze fiets niet alleen in 2015 heel populair maar is ook in het huidige seizoen geliefd.

Hybride fietsen van drie merken

Wij bieden hybride fietsen uit 2015 van drie oerhollandse merken. Deze merken hebben de productie van hybride fietsen uit 2015 en andere jaren op Nederlandse bodem uitgevoerd. Hierdoor heb je gegarandeerd een fiets die is toepast op alle eisen die Nederlandse fietsers stellen aan degelijke hybride fietsen.
We hebben Gazelle hybride fietsen, Sensa hybride fietsen en Batavus hybride fietsen in de 2015 collectie!

Sensa hybride fietsen 2015

Sensa maakt hybride fietsen uit 2015 met een zeer sportief frame. Hierdoor zijn deze Sensa hybride fietsen van 2015 zeer licht van gewicht en prettig in gebruik. De sportieve fietsen van Sensa zijn in 2015 goed ontvangen en zijn ook in het huidige seizoen erg in trek. Met de hybride fiets van Sensa heeft u een ruime keuze in fietsen met een bijzondere afmontage. Bekende modellen van Sensa zijn de Sensa Campagna, de Sensa Cross Travel, de Sensa Superlite, de Sensa Travel Lite serie!

Batavus Hybride fiets 2015

Een hybride fiets van Batavus staat gelijk aan een hoog rijplezier. Want wat is er nu fijner dan op een fiets te fietsen die u met veel plezier van A naar B brengt? In 2015 heeft Batavus de Batavus Zonar geintroduceerd en liepen bekende modellen zoals de Batavus Galibier, de Batavus Gavia, de Batavus Tourmalet en de Batavus Ventoux gewoon zoals vertrouwd door. Kwaliteit zoals we gewend zijn!

Gazelle hybride fietsen 2015

De fietsen van Gazelle staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige afmontage. Gazelle heeft een groot aantal modellen in de vaste collectie en deze hybride fietsen bevinden zich dan ook in de collectie van 2015 en verder. Bekende modellen zijn de Gazelle Orange, de Gazelle Chamonix, de Gazelle Allure en de Gazelle Fuente. Maar ook nieuwkomers zoals de Gazelle CityZen en de Gazelle Eclipse LTD. Hebben er hun bestaansrecht al verworven door de grote populariteit.

Hybride fiets 2015

Bent u op zoek naar een fiets met ultiem fietscomfort?

Kijkt u dan eens bij onze collectie elektrische hybride fietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.