• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Hybride fiets 2017

5 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

5 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Hybride fiets 2017

In 2017 verwachten we een goede voortzetting van trends die we in het vorige seizoen al zagen. Dat is een hybride fiets met een verhoogd gebruiksgemak. Ook zagen we een GPS verschijnen bij de Batavus Zonar GPS hybride fiets 2017, en we hopen dat deze trend zich voortzet.

Drie merken hybride fietsen in 2017 – hoge kwaliteit!

Wij bieden hybride fietsen van drie merken: Gazelle, Batavus en Sensa. Alle drie de merken bieden een hoge kwaliteits hybride fiets met veel gebruiksplezier. Met een hybride fiets van Gazelle, Batavus en Sensa ben je ook in 2017 verzekerd van een fiets waarmee je vele kilometers weg kunt trappen.  

Onderhoud aan de hybride fiets – ook in 2017 belangrijk

Of u nu een hybride fiets aanschaft in 2017 of er eentje uit een eerder assortiment hebt – de hybride fiets heeft afdoende onderhoud nodig om van deze fiets de ideale metgezel te maken. De lopende onderdelen van de fiets moeten goed schoongemaakt na elke fietstocht. Het is een paar minuten werk maar daardoor verhoogt u uw fietsplezier. Uw ketting- en tandwielen moeten gereinigd worden maar dit gaat gelukkig makkelijk met onze handige onderhoudsartikelen. Zo hebben wij kettingreiniger en kettingspray waarmee u het onderhoud van uw 2017 hybride fiets in een mum van tijd weer in topconditie heeft!

De hybride fietsen van het huidige seizoen

Kunt u niet wachten tot het hybride fiets seizoen van 2017 weer van start gaat? Gelukkig hebben we momenteel een zeer uitgebreide collectie fietsen voor u gereed staan. Wat dacht u van de spliksplinternieuwe Gazelle Eclipse T24 LTD? Of de Batavus Fuze X-Light? En ook Sensa heeft met de Sensa Travel Lite hybride fietsen een zeer handige fiets in huis.

hybride fiets 2017

Bent u op zoek naar een hybride fiets?

Kijkt u dan ook eens bij onze ruime collectie elektrische hybride fietsen

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x