• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Kinderfietsen

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus kinderfietsen

De Batavus kinderfietsen zijn sinds jaar en dag bekend vanwege hun kwaliteit, stevigheid en veiligheid. Door slim gebruik van stevige en lichte materialen zijn deze kinderfietsen, ook na jaren intensief gebruik, nog steeds erg populair. 
Bij het ontwerpen van deze fietsen heeft Batavus goed gelet op de wensen van zowel de jongens en meisjes en de ouders. Zo moet de nieuwe fiets er natuurlijk niet alleen leuk uitzien, maar moet deze minstens net zo veilig zijn.

Veiligheid voorop

De Batavus kinderfietsen zijn allemaal ontworpen om veilig op te leren fietsen en met het verkeer om te gaan. Zo zie je bijvoorbeeld dat bijna alle modellen voorzien zijn van een terugtraprem. Iets waar iedereen mee leert fietsen. Omdat de remreflex met de handen sneller is dan met de benen heeft Batavus ervoor gekozen om de kinderfietsen ook te voorzien van een extra set handremmen. Zo kan je niet alleen sneller remmen, maar wen je als kind ook aan de transitie naar volwassen fiets. 

Welke type Batavus kinderfietsen zijn er?

Net als bij de andere Batavus fietsen zijn de Batavus kinderfietsen opgedeeld in series. Deze series kenmerken zich door gebruik te maken van hetzelfde type frame. Echter in maat, kleur en samenstelling verschillen ze, zodat er voor zowel jongens als meisjes altijd een leuke kinderfiets verkrijgbaar is.

Batavus Amigo
Batavus Snake
Batavus Star

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x