• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
 • Merkfietsen met hoge korting
 • 6 dagen per week bezorgd
 • 100% rijklaar geleverd

Mat zwarte fietsen

Producten 1-24 van 102

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 102

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Mat zwarte fietsen

Een mat zwarte fiets is zeer populair op het moment. Deze fietsen hebben een trendy uiterlijk dankzij de matte finish. Dankzij de zwart matte lak op de fiets ziet de fiets er gelijk heel stoer uit! Deze stoere mat zwarte fiets look zie je dan ook heel vaak toegepast op transportfietsen. De Gazelle Heavy Duty is hier een goed voorbeeld van. Een fiets met een mat zwart uiterlijk is een eyecatcher!

Mat zwarte fietsen van Gazelle en Batavus

Zowel Batavus als Gazelle verkopen mat zwarte fietsen. Deze fietsen zijn zeer gewild en ze zijn op dit moment een populaire verschijning in de Nederlandse fietswereld. Beide merken maken al vele jaren fietsen en geven je de zekerheid van een kwaliteits merkfiets. Je hebt dan een mooie mat zwarte fiets die ook nog eens een goede kwaliteit  heeft. Naast dat de fiets een goede kwaliteit heeft, is een fiets die mat zwart is ook nog eens heel erg stoer.

Mat zwarte fietsen van Gazelle

Gazelle maakt diverse mart zwarte fietsen. Voorbeelden van fietsen die mat zwart zijn, zijn de zeer stoere Gazelle Heavy Duty en de Gazelle Puur NL. Beide fietsen zijn uitgevoerd als zwart mat zwarte fiets voor transport. Hierdoor krijgt  de toch al stoere uitstraling zoals we gewend zijn van deze stevige fietsen een extra dimensie.

Mat zwarte fietsen van Batavus

Batavus heeft een flink assortiment aan fietsen met verschillende kleuren en hieronder is ook de zwart matte kleur aanwezig . Goede voorbeelden van een mat zwarte fiets zijn de Batavus Winner of de Batavus Fuze. Ook de Batavus Zonar en de Batavus Hommage fiets zijn in het zwart mat te verkrijgen. Deze fietsen hebben de design look van Batavus goed kunnen aanhouden dankzij deze zwart matte uitvoering.

Kortom; wat voor fiets je ook zoekt – een zwart matte fiets kan goed bij je uitstraling passen als je voor een leuke twist van je fiets!

zwart matte fietsen


Kijk ook eens bij onze blog!

Hier vind u allerhande artikelen die u kunnen helpen bij de aanschaf van uw mat zwarte fiets!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x