• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Fietsen 2015

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fietsen 2015

Het fietsjaar 2015 heeft ons veel diversiteit gebracht. De collectie Fietsen 2015 zijn vaak praktisch en prettig in gebruik. De nadruk lag op comfortabel kunnen fietsen. Of dit nu met een stadsfiets is of met een transportfiets – de fiets moest zijn taak volbrengen zonder dat de fietser al te veel inspanning hoefde te doen. Zo zijn de transportfietsen in 2015 zeer prettig en fietsen lichtgewicht. Maar ook de stadsfietsen waren praktisch en multifunctioneel. Een stadsfiets in 2015 is onderhoudsvriendelijk en vaak ook te gebruiken op iets langere fietstochten. Qua fietsen 2015 was het een goed jaar in gebruiksgemak en comfort.

De bekende merk fietsen 2015

Ook in het afgelopen jaar brachten de bekende merken weer prachtige fietsen uit. De fietsen 2015 groeien voort op de bestaande colleties. Ook hebben Batavus en Gazelle weer nieuwe modellen uitgebracht in 2015. Deze nieuewe fietsen 2015 zijn nog fijner en beter dan de voorgaande jaren.

Batavus fiets 2015

Het oerhollandse merk Batavus heeft in de 2015 collectie gekozen voor in het oog springende modellen. Dat dat niet onbeloond bleef zagen we onder andere bij de Batavus Zonar. De Batavus Zonar is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2015. Maar ook de andere nieuwkomer in 2015, de Batavus CNCTD, is in de prijzen gevallen. Deze fiets is uitgeroepen tot Winnaar Fietstest 2015 voor jongens in de categorie schoolfietsen. Ook de Batavus Dinsdag maakte zijn intreden in de 2015 fiets collectie. Deze sportieve stadsfiets is uitgeroepen tot beste stadsfiets in de Nationale fietstest van de Telegraaf. Naast de nieuwe modellen heeft Batavus ook modellen die, op bijvoorbeeld kleurvariaties na, hetzelfde zijn gebleven. Dit is wel zo prettig want deze kwalitatief hoogwaardige fietsen zijn prettig in gebruik en hebben een goede staat van dienst.

Ben je benieuwd welke fietsen in de 2015 fiets collectie van Batavus te zien zijn? Kijk dan hier!
Ben je benieuwd naar de collectie Batavus fietsen van het huidige seizoen? Kijk dan hier!

Gazelle fiets 2015

Gazelle heeft in het 2015 fiets seizoen een nieuwe impuls gegeven met het openen van de vernieuwde Gazelle fabriek in Dieren. Dit werd gedaan door Koning Willem Alexander. Dit is een mooie bekroning op een langdurige geschiedenis.
Gazelle heeft nieuwe fietsen geintroduceerd zoals de Gazelle van Stael die genomineerd is voor fiets van het jaar 2015. Maar ook limited editions werden geintroduceerd. Tijdelijke uitvoeringen van bekende modellen met een iets ander uiterlijk. Voorbeelden hiervan zijn de Gazelle Esprit LTD. En de Gazelle Eclipse LTD. die meerdere seizoenen in beperte oplage wordt gemaakt én prijswinnaar is in de Nationale fietstest in de categorie fietsen tot €1000. De collectie van Gazelle bestaat grotendeels uit doorlopende modellen fietsen. Deze fietsen zitten technisch zeer goed in elkaar en daar is het spreekwoord: “Never change a winning team!” op van toepassing. Want iets wat goed is hoeft ook niet te veranderen!

Ben je benieuwd welke fietsen in de 2015 fiets collectie van Gazelle te zien zijn? Kijk dan hier!
Ben je benieuwd naar de collectie Gazelle fietsen van het huidige seizoen? Kijk dan hier!

fietsen 2015

Wil je ook een kijkje nemen bij elektrische fietsen 2015!

Wil jij geen gewone fiets 2015, maar een met elektrische traponsersteuning? Bekijk dan alle elektrische fietsen 2015 hier!

 

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x