Fietsen 2016

Fietsen 2016

De laatste jaren staan de ontwikkelingen niet stil, zo is ook de collectie fietsen 2016 weer van een niveau hoger. We hebben in de afgelopen jaren al een grote vlucht in elektrische fietsen en high speed pedelecs gezien en we verwachten dat deze trend zich gaat doorzetten in de fietsen 2016. Ook de lifestyle fiets heeft een grote vlucht gemaakt. Wij hebben een groot assortiment aan fietsen 2016, natuurlijk voor een lage prijs zoals u gewend bent.

Merk fietsen 2016

Dat de fiets in eerdere jaren een grote rol in het stadsverkeer speelde was te verwachten. Met klassieke stadsinrichting en de toename van het aantal auto’s zorgt ervoor dat de fiets een ideale manier is om drukke wegen te vermijden. We zien ook dat de fietsen 2016 steeds meer allround worden. Waar je vroeger nog een fiets had voor toeren en één voor stadsverkeer kun je veel van de huidige stadsfietsen in de collectie van Batavus en Gazelle nu ook gebruiken voor zowel stad- als toerfietsen.

Gazelle fietsen 2016

Gazelle staat al jarenlang zeer stevig in de Nederlandse fietswereld verankert. Met de voeten stevig in de Nederlandse bodem maakt dit merk vernieuwende fietsen die een breed publiek aanspreekt. Series die al jarenlang meegaan zoals de Gazelle Orange, de Gazelle Esprit, de Gazelle Paris of de Gazelle Chamonix zijn ofwel in vernieuwde vorm teruggekomen in de collectie of precies gebleven zoals we ze gewend zijn of zoals we ze het liefst zien.

Gazelle Lifestyle fietsen in 2016

Met de komst van Lifestyle fietsen in eerdere jaren heeft Gazelle naast de fietsen met een duidelijk doel (stadsfiets, moederfiets) er ook een categorie fietsen bij die gemaakt zijn om plezier te hebben. Deze collectie fietsen is in 2016 doorgezet en hiermee zijn fietsen uit deze categorie niet alleen praktisch, maar ook een verlenging van je persoonlijkheid. Een goed voorbeeld is de Gazelle van Stael. Deze fiets naar klassiek makelij won het hart van vele vintage-liefhebbers.  Kwaliteit en plezier komen samen in deze lifestyle – categorie. Maar ook de Gazelle PuurNL, nieuwkomer in fiets seizoen 2016, is gemaakt voor plezier.

Gazelle elektrische fietsen in 2016

Gazelle heeft met de Gazelle Cityzen Speed in 2016 en de Gazelle Impulse Speed al een toezet gemaakt naar snelle e-bikes. Deze snelle variant op de elektrische fiets, de speed pedelec, is ideaal om, zoals eerder al benoemd, snel langs de files te rijden. Met deze fiets in 2016 verkort je de reistijd vaak of, mocht het de reistijd niet drastisch verkorten, zorgt ervoor dat je een gezond begin van je dag hebt! En met het Nieuwe Fietsplan kan een fiets van de zaak gelukkig nog steeds. En dat is natuurlijk een win-win situatie voor zowel werknemer als werkgever!

Batavus fietsen 2016

Het Nederlandse Batavus heeft zich in de afgelopen jaren in de markt gezet als eigenwijs en eigenzinnig. Eigenwijs in zoverre dat ze vaak een ander pad trokken dan andere fietsenmakers en eigenzinnig in design. Fietsen mogen een uitgesproken design hebben bij Batavus en dat zien we terug in alle fietsen van dit merk. Bij sommige is dat sneller te herken zoals bij de Batavus Quip 2016, de Batavus Wayz 2016, de Batavus Winner 2016 of de Batavus CNCTD 2016. En dat is mede de reden waarom de fietsen zo populair zijn. Maar in een fietsland als Nederland red je het natuurlijk niet met creativiteit alleen. Batavus fietsen staan bekend om hun hoge kwaliteit en dat merk je! 

Batavus (s)toerfietsen in 2016

Batavus maakte in het afgelopen jaar een zeer slimme stap. Ze hebben in de Batavus Zonar serie de sportieve Batavus Zonar GPS 2016 uitgerust met een Garmin Edge Touring navigatiesysteem. Deze toch al stoere fiets is hierdoor nog net een stapje stoerder geworden omdat je met het navigatiesysteem kunt gaan waar je wilt en vind je ook altijd de weg terug!

Batavus elektrische fietsen in 2016

Batavus heeft met de Batavus Stream een prachtig oordeel gekregen van de consumentenbond. Deze comfortabele elektrische fiets heeft de weg geeffend voor alle elektrische fietsen van Batavus. Deze kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen zijn verkrijgbaar voor alle aspecten van je dagelijkse leven. Zo hebben ze niet alleen elektrische recreatie fietsen waarmee je vele kilometers weg kunt fietsen maar ook elektrische stadsfietsen waarmee je je comfortabel door de stad kunt bewegen. Afgelopen jaren is ook de NuVinci naaf breder toegepast in de elektrische fiets en traploos schakelen geintroduceerd. Wat je ook zoekt, bij Batavus vind je een fiets die bij je past!

Fietsen 2016

Ben je benieuwd naar onze elektrische fietsen 2016?

Wil jij liever fietsen met trapondersteuning? Bekijk dan onze elektrische fietsen 2016 hier!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.