Fietsen 2017

5 producten

12 24 36

5 producten

12 24 36

Fietsen 2017

We verwachten een grote doorzet van elektrische fietsen met een hoge snelheid, de zogenoemde Speed Pedelecs alsmede een uitbreiding van het assortiment lifestyle fietsen. Zowel Batavus als Gazelle hebben de laatste jaren flink gewerkt aan zogenoemde dubbeldoel fietsen. Fietsen die geschikt zijn voor zowel stads- als amusement. De verwachting is dat dat in 2017 doorgezet zal worden. De collectie fietsen van 2017 is nog niet bekend, zodra we meer weten zullen we hier uitgebreid op de nieuwe collectie ingaan. Wat zijn bijvoorbeeld de verschillen tussen de huidige collectie en de collectie fietsen in 2017? Zullen we veel oude bekenden tegenkomen of zal de collectie zeer vernieuwend zijn? Wat de collectie fietsen 2017 ook zal brengen, wij zien de nieuwe collectie met enthousiasme tegemoet!

Merk fietsen 2017

Batavus fietsen 2017

We hebben het afgelopen jaar een verpersoonlijking gezien van fietsen. In 2017 verwachten wij een toename van het type fietsen met een eigen karakter. In het vorige seizoen hebben we de Batavus Quip als nieuwkomer gezien. Deze fiets heeft een uniek framenummer waardoor elke fiets uniek is en zeer diefstal onvriendelijk.

Om te zien wat er in het huidige seizoen allemaal te vinden is in de Batavus collectie kun je hier terecht.

Gazelle fietsen 2017

Gazelle heeft doorlopende modellen die al jarenlang in de collectie zitten. De Gazelle Orange, de Gazelle Esprit en de Gazelle Chamonix zijn hier voorbeelden van. Ook in de collectie fietsen 2017 verwachten we dat deze modellen weer terugkeren. Waarom een goed werkend product veranderen?

Ben je nieuwsgierig naar onze huidige collectie Gazelle fietsen? Deze kun je hier bekijken.

fietsen 2017

Benieuwd naar onze collectie elektrische fietsen 2017?

Naast de normale collectie fietsen 2017 hebben wij ook de elektrische fietsen 2017, bekijk ze hier!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.