• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
 • Merkfietsen met hoge korting
 • 6 dagen per week bezorgd
 • 100% rijklaar geleverd

Fietsen 2018

Producten 1-24 van 202

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 202

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Fietsen 2018

In de afgelopen jaren gaan de ontwikkelingen razendsnel. In seizoen 2018 zien we dan ook fietsen die efficient in elkaar zitten en gemakkelijk in gebruik zijn. Maar fietsen moeten bovenal gewoon fijn zijn in gebruik! Want – op een fiets die lekker fiets stap je natuurlijk veel vaker op! Fietsen worden steeds meer op lifestyle gericht. Zo hebben we hippe transportfietsen, ook in seizoens fietsen 2018, die ideaal voor jongeren zijn of als je bijvoorbeeld boodschappen moet doen vanuit je werk of vaak je sportkleren meeneemt. Maar ook elektrische fietsen die lekker vlot doortrappen om de file te ontwijken – zo ben je als forens niet alleen minder tijd kwijt per dag, maar ben je ook nog eens veel voordeliger uit!

Op de fiets in 2018!

In 2018 merken we een toename van sportieve (elektrische) fietsen. Waar we in de afgelopen jaren al veel fietsen zagen die gemaakt zijn om snel door druk stadsverkeer heen te laveren zien we in 2018 het aantal fietsen toenemen die slank gebouwd zijn, gemaakt zijn om gemakkelijk in een fietsenrek geplaatst te worden en onderhoudsvriendelijk zijn. Gazelle, Batavus en Sensa hebben ook voor het aankomende seizoen een prachtige collectie fietsen klaar. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een racefiets, een transportfiets of een elektrische fiets – seizoen fietsen 2018 heeft veel moois in petto!

fietsen in 2018
Batavus fiets 2018
Sensa fiets 2018
Mountainbike 2018

Gazelle fietsen 2018

Koninklijke Gazelle kennen we van de kwalitatief hoogwaardige fietsen. Dit merk staat al generaties lang in in de voortuinen en schuren van Nederland. De kans is groot dat jouw (over)grootouders over een Gazelle fiets beschikten. Om het samen te vatten; Gazelle is een merk van alle tijden. Tijdsloze klassiekers zoals de Gazelle Orange, de Gazelle Heavy Duty, de Gazelle Miss Grace, de Gazelle Esprit en de Gazelle Chamonix worden aangevuld met eigentijdse fietsen zoals de Gazelle Cityzen en de Gazelle Puur NL. Het Gazelle Orange frame heeft in 2017 een frisse update gehad en dit nieuwe uiterlijk zal in 2018 vaker te vinden zijn. Wijl jij een Gazelle fiets 2018? We hebben een ruime voorraad fietsen uit het nieuwe seizoen!

Batavus fietsen 2018

Het innovatieve en eigenzinnige merk Batavus maakt fietsen met een uitgesproken design. Dit zien we graag terug in modellen zoals de Batavus Diva, de Batavus Mambo, de Batavus Dinsdag en de Batavus CNCTD maar zeker ook in de Batavus Quip, de Batavus Fuze en de Batavus Wayz. Deze modellen hebben een eigentijdse uitstraling en zijn zeer functioneel in gebruik. Maar dat niet alleen – met een Batavus weet je dat je een fiets hebt met een eigenwijze uitstraling -  ook in 2018 hebben ze deze leuke uitstraling weten te behouden. En dat maakt een fiets van dit merk nu juist zo leuk in gebruik. Een Batavus fiets 2018? Dat kan dus met nog meer eigenzinnigheid en karakter.

Sensa fietsen 2018

Het altijd sportieve Sensa heeft kwalitatief hoogwaardige fietsen tegen zeer scherpe prijzen. Dit Nederlandse bedrijf heeft ons de afgelopen jaren versteld laten staan met de prachtige fietsen met zeer goede afmontage. Van sportief geprijsde instapmodellen tot professionele frames van carbon – Sensa heeft het allemaal. En ook de fietsen in 2018 hebben deze sportiviteit en degelijke afmontage in huis. Net zoals bij bovenstaande merken heeft ook Sensa zijn eerste stappen gezet naar fietsen met een onderhoudsarme beltdrive. Ook jij kunt een Sensa fiets 2018 kopen. De varieteit is groot met onder andere onderstaande fietsen.

In de collectie van Sensa bevinden zich:

Op de fiets in 2018
2018 en de fiets
fietsseizoen 2018
Fiets in 2018

Ben je benieuwd naar onze collectie elektrische fietsen van seizoen 2018?

Wij hebben een ruime collectie elektrische fietsen met ondersteuning. Bekijk onze collectie hier

 

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x