• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Moederfiets

1 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

1 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus moederfiets

Een Batavus moederfiets is gemaakt om niet alleen jezelf maar vooral je kleine veilig te vervoeren. Om dat te doen zijn er meerdere belangrijke aspecten waar een Batavus moederfiets aan moet voldoen. Zo moet de batavus moederfietsen natuurlijk veilig een kinderzitje kunnen dragen, de instap moet breed genoeg zijn om tussen het zadel en het kinderzitje te passen én er moet een veilige standaard + stuurslot op zitten zodat u in alle rust op en af kunt stappen zonder u zorgen te maken over de veiligheid van uw kind bij de Batavus moederfiets.

De Batavus Mambo Deluxe

De Batavus Mambo Deluxe heeft alle eigenschappen zoals boven beschreven in huis. Dat maakt de Batavus moederfiets Mambo heel erg populair. En ook op comfort is niet beknibbeld bij de Batavus moederfiets Mambo Deluxe.
Omdat de moederfiets Batavus niet alleen stevig genoeg moet zijn voor een kinderzitje voor op het stuur, maar ook voor een zitje achterop is de bagagedrager verwerkt in het frame. Hierdoor heeft deze drager een hoge draagkracht en kan er gemakkelijk een Yepp kinderzitje op de Batavus moederfietsen geplaatst worden.

Een moederfiets Batavus, veiligheid voorop!

Omdat het zeer belangrijk is dat de Batavus moederfiets veilig is in gebruik is het ook noodzakelijk dat de verlichting op orde is. Hiermee ben je niet alleen goed zichtbaar, maar kun je de omgeving ook goed zien als het buiten nog donker is wanneer je aan het fiertsen bent op één van de Batavus moederfietsen.
Omdat de moederfiets Batavus Mambo Deluxe is voorzien van een gesloten kettingkast en een onderhoudsvriendelijk versnellings- en remsysteem hoef je geen overbodige capriolen uit te halen om de Batavus moederfietsen van goed onderhoud te zien – je prioriteiten liggen tenslotte op andere punten wanneer je aan het fietsen bent op een moederfiest Batavus!

Wanneer is de Batavus moederfiets Mambo Deluxe wat voor mij?

  • Als je op zoek bent naar een leuke stadsfiets met nieuwerwets uiterlijk, dan moet je bij één van de Batavus moederfietsen zijn
  • Als je op zoek bent naar één van de veilige Batavus moederfietsen om je kindje(s) op te vervoeren!
  • Als je geen zin hebt in gedoe, maar gewoon een stevig stuurslot en standaard wilt om je kindje veilig in- en uit zijn kinderzitje te halen dan zijn de Batavus moederfietsen echt iets voor jou!.

Batavus moederfiets

Naast de moederfiets Batavus is er nog een gehele  andere collectie moederfietsen! Wij hebben ook papafietsen in de collectie!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x