Moederfiets 2014

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Moederfietsen 2014

Een moederfiets  bestaat al decennialang, zo ook in 2014. De moederfietsen 2014 zijn natuurlijk al jarenlang het meest gebruikte vervoersmiddel in Nederland en dat je je kind meeneemt op de fiets is een logische bijomstigheid.
De moederfiets was dus ook in 2014 een populaire keuze voor nieuwe moeders en moeders die hun kind een veilig vervoersmiddel wilden bieden.

De moederfiets in 2014 tot nu

In 2014 was de moederfiets-collectie geheel vergelijkbaar met de huidige collectie. In 2014 was de Batavus Mambo deluxe moederfiets al in de collectie te vinden, de Gazelle Cabby én de Gazelle Bloom. Deze betrouwbare moederfietsen zijn zo goed bevallen dat ze in de vaste collectie zitten.

Batavus moederfietsen 2014

Batavus heeft met de Batavus Mambo Deluxe een echte winnaar in handen sinds 2014. Deze praktische moederfiets 2014 zit al jarenlang in het assortiment en heeft al vele moeders blij gemaakt. Deze handige en praktische moederfiets 2014 heeft alles in huis wat je nodig hebt om je kinderen veilig te vervoeren. Deze moederfiets 2014 heeft een lage instap, een stevig stuurslot en een handige dubbelpootsstandaard. Ook zit er een Yepp easyfit window in om gemakkelijk een kinderzitje te plaatsen op de moederfietsen 2014.

Gazelle moederfietsen in 2014

In 2014 was de Gazelle Cabby moederfiets een hit in het assortiment! Deze collectie van handige moederfietsen 2014 is een handige bakfiets met bankje en veiligheidsgordels waardoor je kind altijd veilig in de fiets zit. Ook zijn de moederfietsen 2014 voorzien van een dubbelpoot standaard en een stuurslot waardoor je de fiets extra stabiel kunt houden als je hem parkeert. Dankzij de inklapbare transportbak past hij vrijwel altijd door de schuurpoort heen. Ook de Gazelle Bloom moederfiets zat in 2014 al in het moederfiets assortiment en is er nu weer te vinden. Deze fiets heeft een extra lage instap, een verstevigde achterdrager met de mogelijkheid om er een Yepp zitje op te plaatsen op de moederfietsen 2014, een handige tweepootstandaard en een stuurslot.

Moederfiets 2014

Aanbiedingsfiets heeft niet alleen moederfietsen 2014, maar ze hebben bijvoorbeeld ook de handige papafiets?

Kijkt u dan ook eens in het huidige assortiment papafietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.