Moederfiets 2015

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Moederfietsen 2015 – Veilig en comfortabel!

De Gazelle Bloom en de Batavus Mambo Deluxe – beiden zijn bekende moederfietsen die, ook in 2015 al, vele kinderen veilig naar huis hebben gebracht. Maar wist je ook al dat de Gazelle Cabby moederfiets al vele kinderen vervoerd heeft naar school, sport en huis? Hieronder zullen wij uitleggen welke moederfietsen 2015 te koop waren.

De moederfiets in 2015 – De aanzet voor komende jaren

De moederfiets in 2015 gaf, zoals de titel al zegt, de aanzet voor de moederfiets zoals we die anno nu kennen. De veilige maar zeer comfortabele moederfiets heeft alles in huis om jou en je kind zo veilig mogelijk te vervoeren.

De Gazelle moederfietsen in 2015

Gazelle heeft twee moederfietsen, die ook in 2015 al het assortiment aanvoerdoen. Deze handige moederfietsen zijn beiden uniek in zijn soort en bieden beiden een moederfiets, hetzij elk in hun eigen segment.

De Gazelle Bloom kennen we al jarenlang als ideale moederfiets. Een lage instap, een vergrootte ruimte tussen het stuur en het zadel en de verlengde bagagedrager geven jou alle vrijheid om je kindje te vervoeren zonder zelf in de knel te komen zitten op één van de moederfietsen 2015. Met het handige stuurslot en de tweepootsstandaard kun je de fiets zeer stevig parkeren terwijl u uw kind in- of uit het kinderzitje tilt bij één van de moederfietsen 2015.

De Gazelle Cabby is een bakfiets en daardoor een handige vervoersfiets. Deze moederfietsen 2015 zijn standaard uitgevoerd met bankje en veiligheidsgordels zodat u uw kind veilig kunt vervoeren. Ook zijn deze moederfietsen uitgevoerd met stevige standaard en stuurslot. Omdat de bak inklapbaar is past hij door vrijwel elk tuinhek!

Batavus moederfiets in 2015

De Batavus Mambo Deluxe moederfiets is al vele jaren een populaire moederfiets en zo ook in 2015. Deze moederfiets heeft een zeer kenmerkend uiterlijk danzij de versterkte bagagedrager die geintegreerd is in het frame. Deze bagagedrager zorgt voor een extra hoge draagkracht. Ook het frame van deze moederfietsen zijn extra laag en breed voor een praktische instap. De fiets is voorzien van stuurslot en stevige tweepootstandaard.

moederfiets 2015

Ben je op zoek naar een moederfiets 2015, maar dan voor vaders?

Kijk dan bij onze papafietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.