Moederfiets 2017

  1. Gazelle Cabby 2019
    Gazelle Cabby 2019
    Rating:
    100%
    € 1.699,00 € 1.299,00

Moederfiets 2017 – de toekomst tegemoet

De toekomst tegemoet rijden. Niet alleen de toekomst van Batavus en Gazelle maar ook de toekomst van jou en jouw kind want je vervoert de toekomst tenslotte voorop je fiets. Een moederfiets moet dan ook alles in huis hebben om jou en je kleine zo veilig mogelijk te vervoeren.

Moederfiets 2017 – oude bekenden of nieuwkomers?

Naar verwachting zullen er oude bekenden in de collectie van Gazelle 2017 en Batavus 2017 zitten maar gaan we ook afscheid nemen van oude liefdes. De Gazelle Cabby zal niet meer geproduceerd worden. De Batavus Mambo Deluxe en de Gazelle Bloom verwachten we wel terug in de collectie.

Moederfietsen 2017 – wat maakt ze handig in gebruik?

Een moederfiets heeft een zeer deugdelijk frame, meestal versterkt, met een achterdrager waar meer gewicht op geplaatst kan worden dan gewoonlijk. Dit zorgt ervoor dat een kinderzitje en kind gemakkelijk en veilig geplaatst kan worden. Ook heeft het frame een vergrootte instap opdat u meer ruimte heeft om op te stappen als er een voorzitje geplaatst is. Ten slotte heeft een moederfiets ook een stuurslot en tweepootstandaard. Dit zorgt ervoor dat u uw kindje goed op- en af kan tillen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de fiets omvalt.

moederfiets 2017

Bent u op zoek naar een moederfiets?

Kijkt u dan eens bij onze volledige collectie

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.