• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Mountainbikes

Mountainbike

Mountainbikes per wielmaat

 

Mountainbike 29er
Mountainbike 650B / 27,5"

14 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

14 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Mountainbike kopen?

Een mountainbike kopen, ook wel MTB of ATB genoemd, is echt iets voor de die-hard avonturier. Door de modder racen, een berg downhill afrijden of juist omhoog klimmen. Het kan allemaal met een mountainbike. In Nederland is deze fiets met toenemende mate geliefd aan het worden. Een mountainbike kopen kan bij aanbiedingsfiets tegen een zeer scherpe prijs. Deze MTB’s kopen kan via onze website of met hulp van onze klantenservice. Met meer dan 150 erkende mountainbikeroutes in Nederland is een mountainbike kopen zeker de moeite waard.

Mountainbike
MTB

Types Sensa Mountainbike

We bieden drie type Sensa mountainbikes aan op onze website. Als je een mountainbike wilt kopen kun je kiezen uit een Mountainbike 29er, een mountainbike 650B en een mountainbike 26”.
Het ligt aan uw wensen en eisen welke de perfecte ATB voor jou is. Om het overzichtelijk te maken hebben we de drie type mountainbikes apart beschreven:

29er Mountainbikes, grote wielen voor extra comfort

In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden heeft de mountainbike 29er 28 inch wielen. Dit is een stukje groter dan de wielen van een “normale” mountainbike met 26 inch wielen. De 29er mountainbike is een veelgeziene variant in wedstrijden en heeft de voorkeur van professionals. Deze fietsen worden vaak verkozen vanwege zijn omwentelsnelheid en grotere grip dankzij het grotere loopvlak. Een 29er mountainbike is al te koop vanaf 600 euro en is hierdoor erg vriendelijk geprijsd zoals de Sensa Sella TNT 29er. Een goed voorbeeld van een wedstrijdfiets is de Sensa Merano TNT Pro 29er. Dit type mountainbike kopen kun je dus ook makkelijk en snel bij Aanbiedingsfiets.nl. De 29er Sensa Mountainbike kopen doe je eenvoudig online.

Mountainbike rijden
MTB fiets

Mountainbike met 650B wielen, perfect compromis

De mountainbike 650B zit tussen de conventionele 26 inch mountainbike en 29er mountainbike in. Met een wielmaat van 27,5 inch is deze fiets ideaal voor iedereen die 28 inch wielen te groot vind. Deze fiets behoud vele voordelen die een mountainbike 29er ook heeft zoals de grotere omwentelsnelheid en de grip. Deze fiets doet zich absoluut niet onder voor de mountainbike 29er. Met het instapmodel Sensa Collina SFB of professionele modellen zoals de Sensa Fiori SL SFB Pro RC is er een ruime keuze uit MTB voor iedereen en is een mountainbike kopen zo geen moeilijke opgave. Een 650B Mountainbike kopen doe je makkelijk en snel bij ons.

 

MTB of ATB rijden; een wereld van plezier!

Mountainbiken is een leuke en uitdagende sport. Of je nu competatief bezig bent met je mountainbike of juist recreatief met je MTB op pad gaat – er zijn paden genoeg in Nederland te vinden. Het is natuurlijk fantastisch om in de gezonde buitenlucht bezig te zijn. En misschien nog wel leuker als het flink geregend heeft! Een spannende accessoire voor op je mountainbike is een waterdichte iPhone houder. Zo kun je via je telefoon je route plannen of misschien wel je route plotten op een kaart. De wereld is op deze manier erg dichtbij!

Mountainbikes

Ben je van plan om zowel op harde als onverharde wegen te rijden?

Kijk dan ook eens bij onze Cross hybride fietsen!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x