Omafietsen

3 producten

12 24 36
 1. Gazelle Tour Populair Dames
  Gazelle Tour Populair Dames
  Rating:
  100%
  € 999,00 € 899,00
 2. Gazelle Tour Populair Heren
  Gazelle Tour Populair Heren
  Rating:
  100%
  € 999,00 € 899,00
 3. Gazelle Classic 2020 Dames
  Gazelle Classic 2020 Dames
  Rating:
  80%
  € 579,00 € 509,00

3 producten

12 24 36

Omafiets kopen?

De Omafiets siert het straatbeeld van Nederland al sinds dag en jaar. Het degelijke karakter van de fiets samen met het stijlvolle uiterlijk zorgt ervoor dat deze fiets een graag geziene gast is in de Nederlandse steden. Wij verkopen de topmerken Batavus en Gazelle. Deze twee merken hebben een goede reputatie op het gebied van degelijkheid en duurzaamheid. Een ideale eigenschap voor dit type fiets.

De Top 10 omafietsen

Deze handige top 10 omafietsen is zorgvuldig samengelsteld en bevat de meest verkochte en populairste omafietsen. Bekijk de handige top 10 en kies de mooiste. Welke model past het beste bij u?

Omafiets bagagedrager
Omafiets koplamp

Goedkope omafietsen vind je bij Aanbiedingsfiets.nl

In de omafiets categorie is tegenwoordig erg veel keuze. Was er vroeger alleen een standaard model, hedendaags kun je kiezen tussen meerdere versnellingen en uitvoeringen bij verschillende types. Zo zijn er een handige modellen met een voorrek of een variant met 3 versnellingen. Zo heeft u eenvoudige, maar praktische ontwerp van de fiets, maar het gemak van een moderne fiets. Welke variant je ook kiest, tegenwoordig zijn deze modellen zeer comfortabel!

Batavus en Gazelle omafietsen bieden stadsklassiekers die al vele jaren ongekend populair zijn. Wat dacht u van de Batavus Old Dutch? Of de Gazelle Classic?

Bij ons kunt u uw gewenste model eenvoudig online bestellen in de juiste maat en kleur. Wij bezorgen de fiets dan geheel afgemonteerd, alleen het stuur moet nog recht en de trappers erop, maar dat kunt u heel eenvoudig zelf. Wilt u liever uw aankoop afhalen in onze winkel in Leiden? Ook dat is mogelijk, dan fietst u zo de winkel uit!

De bekende merken omafiets

De omafietsen die wij verkopen zijn van bekende en grote merken, die u online makkelijk kunt bestellen. Doordat wij inkoopvoordeel hebben bij zowel Batavus als Gazelle, kunnen wij u een lage prijs bieden. Wij kiezen er bewust voor om bekende Nederlandse merken te verkopen. Op deze manier kunnen wij onze fietsen snel leveren en u eenvoudig ondersteunen bij de keuze voor de juiste fiets.

Omafiets Batavus kopen?

De omafiets van Batavus is echt een begrip, dit is met recht een klassiek model. Batavus noemt dit model dan ook wel de Batavus Old Dutch. Alleen in de naam zit een hoop historie verborgen, je zou het bijna Nederlands erfgoed kunnen noemen. Dit model verkopen wij in verschillende modellen en kleuren, voor ieder wat wils.

Een Gazelle omafiets kopen

Gazelle, als oer hollands kwaliteits fietsmerk, heeft een kleiner aantal omafietsen. De Gazelle fiets is er in twee varianten, de Gazelle Classic en de Gazelle Tour Populair. Elk met het echte karakter van een degelijk model. Kiest u voor dit type fiets, weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige fiets heeft aangeschaft. 

Omafiets kopen
Omafiets Batavus

Accessoires voor omafietsen

De omafiets is de perfecte fiets om persoonlijk te maken door leuke accessoires. Zo kun je ze al kopen met een gemakkelijk voorrek, een stoere fietskrat of leuke rieten fietsmand . Daarnaast zijn de stevige bagagedragers perfect geschikt voor een set stevige fietstassen.

Is een omafiets toch niet helemaal wat u zoekt?

Bekijk dan onze uitgebreide collectie stadsfietsen, hybride fietsen of transportfietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.