Cortina Omafietsen

Cortina omafiets kopen?

Cortina heeft een breed assortiment aan omafietsen. Omafietsen domineren al heel lang het straatbeeld van Nederland en blijven nog steeds hip.

Soul collectie

Met de soul collectie heeft Cortina een hele hippe oma fiets uitgebracht. Deze fiets heeft oude en nieuwe elementen. Zo heeft de fiets gehaakte jasbeschermer en verchroomde onderdelen. De fiets heeft diepe donkere kleuren waardoor die er retro uitziet.

Gebruik Cortina omafiets?

De Cortina omafiets is ideaal voor dagelijks gebruik, om mee naar de supermarkt te fietsen. Het is ook een goede fiets voor jongeren om bijvoorbeeld mee naar school te fietsen.

Het merk Cortina

Het merk Cortina staat bekend om zijn moderne en up-to-date fietsen. Dit komt omdat de ontwerpers van Cortina alle trends op het gebied van mode en interieur in de gaten houden. De trends worden weer toegepast op de fietsen waardoor die er hedendaags uitzien.

Accessoires

De Cortina omafiets leuk aankleden met een fietsmand, krat of tas? Wij hebben hele gave fiets accessoires in ons assortiment die de fiets opleuken. Hierdoor heeft u sowieso een leuke fiets waar u jarenlang met veel plezier gebruik van kunt maken. Ook hebben wij nog fietssloten om de fiets goed mee op slot te zetten en ook hebben wij verschillende onderhoudsproducten voor de fiets.

Bestel nu een Cortina omafiets online

U kunt heel gemakkelijk een Cortina omafiets bij ons online bestellen. De fietsen worden 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag geleverd. Als de bestelling is voltooid wordt uw fiets rijklaar gemaakt waardoor u thuis gelijk gebruik kunt maken van de fiets. Kom bij ons langs in de winkel in Leiden en bij het Magazijn in Alphen aan den Rijn. Het is mogelijk om hier uw fiets op te halen. Als u nog vragen heeft kunt u die stellen door te mailen naar info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar 0172- 477 070.

 

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.