• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle Omafiets

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Een Gazelle omafiets is een feestje op de weg!

Een omafiets van Gazelle is een retro fiets die teruggrijpt op het model fietsen waar je oma op reed, met de technologie van nu! Deze handige stadsfietsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik! Waarom? Daar gaan we hieronder dieper op in.

Gazelle omafietsen; onderhoudsarm en comfortabel

De omafiets Gazelle zijn gemaakt om je op een comfortabele wijze elke dag in het stadsverkeer naar je bestemming te brengen. Dat de omafiets Gazelle een ideale partner is voor je dagelijkse fietsritjes blijkt wel uit het onderhoudsarme karakter. De Gazelle omafietsen zijn robuust, voorzien van een gesloten kettingkast en van een krasbestendige laklaag. Hierdoor zijn deze klassieke Gazelle omafietsen zeer praktisch om te gebruiken.

Omafiets Gazelle – de Gazelle Classic

De Omafiets Gazelle Classic is een comfortabele omafiets van Gazelle. Deze Gazelle omafietsen is gemaakt in twee varianten:

De Gazelle omafiets Classic is verkrijgbaar in diverse leuke uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwarte uitstraling of juist een kleurrijke toevoeging het kan allemaal met deze handige Gazelle omafietsen.

Omafiets van Gazelle – de Gazelle Tour Populair

De Gazelle omafiets Tour Populair is al jarenlang ongekend populair. Deze fiets staat aan de wieg van het succes van Gazelle en dat vertaalt zich hedendaags in een stalen frame met de kwaliteit die we gewend zijn van vroeger!
Deze Gazelle omafietsen zijn verkrijgbaar in zowel een damesmodel (omafiets Gazelle) en een herenmodel (opoefiets Gazelle!)

Waarom is een Gazelle omafiets wat voor jou?

Als je op zoek bent naar een fiets gemaakt volgens oude makelij met moderne toepassingen. Als je op zoek bent naar een fiets met hoge kwaliteit met een stevige laklaag, gesloten kettingkast en simpel karakter dan zijn de Gazelle omafietsen echt wat voor jou!.

 Gazelle omafiets

Ben je op zoek naar een andere omafiets?

Kijk dan hier bij onze volledige collectie omafietsen , onze top 10 van omafietsen of hier bij de collectie van Batavus omafietsen!

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x