• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Omafiets 2016

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Omafiets in 2016; retro maar niet ouderwets

Het omafietsen 2016 seizoen is net begonnen en beloofd heel wat goeds voor omafiets liefhebbers! Zowel Batavus als Gazelle hebben verscdhillende modellen omafietsen van eerdere jaren laten doorlopen in hun collectie. Deze kwalitatief hoogwaardige omafietsen zijn zo goed bevallen dat het eigenlijk onmogelijk was om hier geen terugkerende modellen van te maken. Hieronder leest u alle ins en outs van de omafietsen 2016! En om de keuze nog makkelijker te maken is er een handige top 10 gemaakt van beste omafietsen!

Omafietsen 2016; stadsfiets voor de liefhebber

De omafietsen in 2016 is een echte onderhoudsvriendelijke stadsfiets. Dit komt onder andere door de gesloten kettingkast en de manier waarop de kabels op het frame verwerkt zitten van de omafietsen 2016. Ook de gekozen versnellingsgroep, indien aanwezig, is zeer onderhoudsvriendelijk op de omafiesten. Dit maakt de omafietsen in 2016 dé ideale fiets bij uitstek voor iedereen die dagelijks wil fietsen zonder gedoe.

De omafiets 2016 van Batavus

Batavus maakt al jarenlang ongekend succes met de Batavus Old Dutch omafietsen en zo ook in 2016. Deze stadsklassieker is bijna niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Deze kwalitatief hoogwaardige omafiets 2016 grijpt terug op design uit vervlogen tijden. De oerdegelijke omafietsen zoals we die al decennialang kennen, nu ook te koop in 2016. Tegenwoordig is er ook de omafiets 2016 mét voordrager. Deze omafiets 2016 meets transportfiets is een leuke toevoeging voor iedereen die op zoek is naar een transportfiets waar ze meer bagage op kunnen vervoeren.

In de omafietsen 2016 collectie van Batavus bevinden zich de volgende modellen:

De omafietsen 2016 van Gazelle

Nederland kent Gazelle al sinds het begin van 1900. Deze fietsenmakers hebben al eeuwenlange ervaring in het maken van omafietsen en weet dan ook als geen ander wat werkt op de Nederlandse fietsmarkt. De Gazelle Tour Populair heeft al decennialang een breed publiek vervoerd in de stad en zal dit de komende jaren ook blijven doen en zeker met hun modellen omafietsen 2016.

In de omafietsen 2016 collectie van Gazelle bevinden zich de volgende modellen:

omafiets 2016

Ben je op zoek naar een No-Nonsense, onderhoudsarme fiets?

Kijk dan hier bij onze stadsfietsen

10 1 8,8 1371
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x