Omafiets 2017

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Omafiets 2017 – voortzetting lange traditie

Naar verwachting zal de omafiets collectie van Batavus en Gazelle net zoals voorgaande jaren weer een groot assortiment aan omafietsen in de 2017 collectie hebben. Omafietsen zijn dan ook de ideale fietsen voor iedereen die op zoek is naar een no-nonsense, onderhoudsarme stadsfiets. Je kunt hier onder lezen waarom deze omaietsen 2017 zo leuk zijn om mee te fietsen!

Omafietsen 2017

Dat een omafiets 2017 niet alleen leuk is om te zien dankzij het grappige retro uiterlijk blijkt wel uit de populariteit. Deze omafietsen 2017 zijn namelijk ook nog eens erg prettig om mee te fietsen. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets voor je dagelijkse rit naar school, een stationsfiets zoekt of een fiets voor in het weekend naar een uitgaansgelegenheid – deze omafiets 2017 heeft je van alles te bieden! Zo zijn er zelfs transportuitvoeringen van de klassieke omafietsen gemaakt. Daar plaats je gemakkelijk een krat op één van de omafietsen 2017 zodat je je schooltas altijd veilig mee naar school neemt!

Omafietsen – 2017 Gazelle collectie

We verwachten van Gazelle een voortzetting in 2017 van de omafiets zoals we die in de huidige collectie kennen. Mochten er veranderingen optreden in het assortiment van omafietsen 2017 dan zullen wij dit uiteraard aanpassen.
Omafietsen van Gazelle zijn:

Omafietsen – 2017 Batavus collectie

De Batavus collectie omafietsen van 2017 zal naar verwachting als vanouds de Batavus Old Dutch bevatten. Deze populaire omafiets is al jaren publiekslieveling. Wij verwachten in de collectie omafietsen in 2017 van Batavus de volgende omafietsen:

omafiets 2017

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke fiets?

Kijkt u ook eens bij onze collectie stadsfietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.