• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Papafiets

5 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

5 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

De Batavus papafiets

Een papafiets van Batavus geeft je plezier bij elke fietstocht die je onderneemt! De Batavus papafiets heeft als missie om niet alleen fietsen te maken die heel degelijk zijn, maar ook nog eens leuk zijn. Dit type fietsen is bijzonder goed geschikt om 1 of twee kinderen op te vervoeren. 

Batavus papafietsen voor iedereen

Er is een Batavus papafiets voor iedereen! Binnen het segment van de papafiets Batavus zijn sportieve fietsen te vinden alsmede retrofietsen. Hierdoor is de variatie erg groot en misschien soms overweldigend bij de papafiets batavus. Gelukkig staan we altijd klaar om je te helpen via de telefonische klantenservice of via de winkel te Leiden. De Batavus papafietsen hebben met de urban uitstraling zoals de Batavus CNCTD of zeer stylistische exemplaren die ook gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor kantoor zoals de Batavus Monaco, de Batavus Dinsdag of de Batavus Mambo. Wat je ook keist, je weet dat je een goede keuze maakt wanneer je één van de batavus papafietsen kiest. De papafiets Batavus is makkelijk en snel te bestellen op de website of neem een kijkje naar de papafiets batavus bij ons in de winkel.

Accessoires voor de Batavus papafiets

De Batavus papafietsen zou natuurlijk geen papafiets zijn als er niet de mogelijkheid was om deze uit te breiden met comfortabele accessoires om jou en je kind(eren) zo prettig en veilig mogelijk te helpen fietsen. Allereerst is het natuurlijk heel belangrijk om een degelijk kinderzitje te hebben waardoor je je kleine veilig en comfortabel kunt meenemen. Het voorzitje bij de Batavus papafietsen is voor de allerkleinste kinderen en is uit te breiden met een windscherm en slaaprol. Het achterzitje is geschikt voor grotere kinderen en is erg prettig in gebruik.

batavus papafiets

Ben je op zoek naar een bijpassende fiets voor de mama?

Kijk dan bij de collectie Batavus moederfietsen

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x