Papafiets 2015

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Papafiets 2015

Een papafiets was in 2015 een veel gekocht model. En terecht. Wat is er nu heerlijker dan samen op pad gaan en de wereld te ontdekken op de papafiets 2015? Wat voor jou vanzelfsprekend is is voor jouw kind tenslotte nog een grote wereld vol nieuwe ervaringen wanneer die achterop zit op één van de papafietsen uit 2015! Dus waar wacht je nog op? Stap op die papafiets 2015 en ga op onderzoek uit! De papafietsen 2015 zijn gemakkelijk en snel te bestellen op onze website of kom langs bij ons in de winkel om een kijkje te nemen naar de papafietsen uit 2015!

Wat maakt een papafiets van 2015 zo praktisch?

De papafiets is ideaal in gebruik vanwege zijn onderhoudsvriendelijke karakter. Net zoals de mamafiets moet deze papafietsen gemakkelijk in  gebruik zijn. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat je zeer weinig tijd kwijt bent aan het onderhouden en ook het gebruikte versnellingssysteem is erg gebruiksvriendelijk op de papafiets 2015. Het fijne is dat je op deze wijze niet te veel tijd en moeite hoeft te steken in het onderhouden van je papafiets.  Hierdoor hou je meer tijd over voor het plezier met je kind wanneer je aan het fietsen bent op één van de papafietsen.

Papafietsen uit 2015 van Gazelle en Batavus

Zowel Gazelle als Batavus hebben een ruim assortiment papafietsen die zeer geschikt zijn voor zowel fietstochten met je kind of als je naar je werk moet fietsen. Het multi-inzetbare karakter van deze papafietsen van Gazelle en Batavus maakt ze zo uitermate geschikt voor beide. Het is natuurlijk altijd handig om een goede stadsfiets te hebben maar op deze unieke en onderhoudsarme wijze is het ook leuk om door de stad te fietsen met de papafiets!

Accessoires voor je 2015 papafiets

Op een papafiets kan een kinderzitje natuurlijk niet ontbreken. In ons ruime assortiment vind je veel voordele kinderzitjes voor voorop- en achterop de papafiets! Ook hebben wij slaaprollen waartegen je kindje veilig in slaap kan vallen en een fijn windscherm om regen en harde wind tegen te houden wanneer je aan het fietsen bent op één van de papafietsen uit 2015. Veilig en vertrouwd met papa op pad op één van onze papafietsen uit 2015!

Op zoek naar één van onze papafietsen of mamafietsen?

Naast onze mooie papafietsen uit 2015 en andere jaren hebben wij ook een ruim assortiment aan moederfietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.