Papafiets 2016

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Papafiets 2016

Anno 2016 is een papafiets onontbeerlijk. In het steeds drukker wordende stadsverkeer is het ideaal om je met een snelle en  wendbare papafiets samen met je kind door de stad te bewegen. Even snel boodschappen doen, hup naar de supermarkt en weer naar huis. Met de papafiets kan het allemaal! Een papafiets is in 2016 zo ingericht dat hij, of je nu een wekelijkse papadag hebt of elke dag met je kind fietst, heerlijk in gebruik is.

Papafietsen 2016

De papafietsen van 2016 zijn allemaal gemaakt met een gesloten kettingkast. Dit is een bewuste keuze. Want als je een kleine jongen of meisje in huis hebt, heb je al je handen vol aan hem of haar en heb je geen behoefte aan het dagelijks onderhoud van de papafietsen. Wij hebben papafietsen 2016 van Batavus en Papafietsen 2016 van Gazelle op voorraad.

Nieuwe accessoires in 2016 voor je papafiets!

Een papafiets is natuurlijk geen papafiets als er geen goede accessoires op passen om je kind zo veilig mogelijk te vervoeren. In 2016 zijn de veiligste papafiets-accessoires tot nu toe gemaakt.We hebben een ruim assortiment met kinderzitjes die zeer comfortabel voor je kind zijn zoals het Yepp mini voorzitje of het Yepp Easyfit achterzitje. Deze handige voorzitjes zijn te voorzien van een windscherm zodat je kind lekker beschut zit en een slaaprol om lekker tegen aan te leunen tijdens het fietsen op één van de papafietsen.

Papafietsen van Gazelle in 2016

De papafietsen van Gazelle zijn in 2016 puur uitgekozen op hun multifunctionele inzetbaarheid. Deze papafietsen zijn heerlijk om mee te fietsen en gemakkelijk om mee naar werk te fietsen, maar kunnen ook goed gebruikt worden als papafiets.

Papafietsen van Batavus in 2016

Batavus heeft een ruim assortiment papafietsen in 2016 met de Batavus Mambo 7 2016 als absoluut toppunt. Batavus heeft zich gespecialiseerd in fietsen die er leuk uitzien én een hoog gebruiksgemak hebben. Fietsen moet leuk zijn, volgens Batavus, en wat is er nu leuker dan samen fietsen?

papafiets 2016

Ben je op zoek naar een mamafiets voor bij je papafiets?

Kijk dan eens bij onze moederfietsen!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.