Dames Racefiets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dames racefietsen; een klasse apart

Hoewel de meeste vrouwen wel uit de voeten kunnen met een unisex frame, is dit niet voor iedereen geschikt. Om deze reden is de dames racefiets een ideale oplossing. De frame geometrie van een dames racefiets is anders als dat van een unisex frame. Deze dames racefiets is speciaal afgestemd op de lichaamsbouw van de vrouw. De bovenste framebuis is iets ingekort waardoor de afstand tussen het zadel en het stuur ook wat korter is bij de dames racefiets.

Sensa dames Racefietsen

Sensa heeft met Sensa Emilia Lady Tiagra en de Sensa Emilia Lady Sport een uitstekend instapmodel dames racefiets gemaakt. Deze dames  racefiets heeft een frame geometrie die zeer comfortabel is en een dameszadel. Dankzij de iets kortere framebuis boven is de kans op rugpijn kleiner. De dames racefiets is zeer hoogwaardig samengesteld en zal zeker zorgen voor urenlang fietsplezier. Sensa  dames racefietsen hebben over het algemeen een levertijd van 14 dagen. Dit komt omdat, na bestelling, de fiets word samengesteld.

Accessoires voor de dames racefietsen 

Wij hebben een breed scala aan accessoires en zo ook voor de dames racefietsen. Wij hebben een breed scala aan pedalen. De dames racefietsen worden standaard zonder pedalen geleverd dus het is erg handig om een setje pedalen mee te bestellen. Zeer hoogwaardige pedalen zijn de Shimano SPD-SL PD R550 pedalen. Deze pedalen hebben een zeer hoge grip dankzij het grote oppervlak en zorgen voor goede krachtoverbrenging op uw dames racefiets.
Ook zijn er diverse raceschoenen te bestellen die u in combinatie met uw pedalen kunt gebruiken bij de dames racefietsen. Deze pedalen helpen u bij de krachtoverbrenging naar de pedalen en zijn dan ook een essentieel onderdeel van een succesvolle fietstocht op één van de dames racefietsen.

dames racefietsen

Bent u op zoek naar een dames racefiets of een andere racefiets?

Kijk dan ook eens bij onze totale collectie!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.