• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Heren Racefiets

13 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

13 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Heren racefiets

Racen op je heren racefiets is puur ontspannen door inspanning. Je geeft alles wat je hebt en krijgt er veel voor terug. Met de heren racefiets weet je zeker dat je alles wat je in je fietstocht stopt ook weer terug krijgt. Of je nu fietst om je beste tijd ooit neer te zetten, een fittere levensstijl te creeeren of puur recreatief – een goede heren racefiets zorgt ervoor dat je met plezier op pad kunt!

Heren racefietsen van Sensa

Met alle heren racefietsen in ons assortiment hebben we fietsen van beginner- tot semi-professioneel niveau. Hierdoor kun je eenvoudig een sportieve fiets uitzoeken die goed past bij jouw wensen en budget. Met een Sensa racefiets weet je in ieder geval dat je een zeer degelijk gebouwde fiets in handen krijgt waarmee je jouw sportieve prestaties tot een nieuw niveau kunt tillen.
Binnen de series zijn er diverse keuzemogelijkheden wat betreft afmontage en toepassing.

Accessoires voor de heren racefiets

Binnen onze accessoires-collectie hebben we vele accessoires die geschikt zijn voor de heren acefietsen. De Sensa heren racefietsen worden standaard zonder pedalen geleverd. Daarom bieden wij vele pedalen aan bij de heren racefietsen die allemaal hun eigen unieke kenmerken hebben. Brede pedalen zijn bijvoorbeeld ideaal voor een goede grip en daardoor geschikt zijn om veel kracht over te brengen bij de heren racefietsen.
Ook is het mogelijk om fietsschoenen mee te bestellen zodat u een ideaal samenspel kunt creeren tussen uw voet en pedaal op één van de heren racefietsen.

heren racefiets

Bent u op zoek naar een fiets die zowel op de weg- als in het veld?

Kijk dan ook eens bij onze cross hybride fietsen!

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x