• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Sensa Giulia

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

High end racefiets

Het Nederlandse Sensa maakt fietsen die toegepast zijn op gebruik en functionaliteit. En met de komst van de Sensa Giulia G2 heeft Sensa een fiets gemaakt met een zeer hoge prijs-kwaliteitsverhouding én een hoge functionaliteit. De krachtoverdracht van het frame, de goede onderdelen en de prijs die prima betaalbaar is voor zo’n goede fiets. De G, in G2 staat voor generation en dit laat zien dat het de nieuwe generatie Sensa Giulia fietsen betreft. Nog beter, nog lichter, nog leuker in gebruik!

Uit één stuk vervaardigd

Het frame van de Sensa Giulia is gemaakt van carbonvezel en word Monocoque vervaardigd. Monocoque frames worden uit één stuk gemaakt. Hierdoor heb je een naadloze constructie en kunnen er desgewenst meer vezels worden toegepast op de punten die dat nodig hebben.
Doordat je frame uit één stuk vervaardigd is heb je geen zwakkere punten. Carbon is erg licht van gewicht en daardoor een graag gebruikt materiaal in de fietswereld.

Elektrisch schakelen? Di2!

Bij de Sensa Giulia G2 is het mogelijk om te kiezen voor elektrisch schakelen met Shimano Di2. Elektronisch schakelen biedt vele voordelen doordat je direct en zeer accuraat kunt schakelen. Je schakelt zo snel als mogelijk met één druk op de knop. Hier haal je veel voordeel uit in situaties waar je snel moet reageren of aan het accelereren bent en je hoofd eigenlijk bij je inspanning wilt houden. Ook zorgt de Di2 dat je minder weerstand hebt tijdens het fietsen en dus weinig krachtverlies hebt tijdens het schakelen. Dit doet het elektrisch schakelsysteem door de ideale positie van je ketting te berekenen. Al het denkwerk word dus voor je gedaan!
Voorbeelden van Sensa Giulia G2 fietsen waarbij elektrisch schakelen is gebruikt:
- Sensa Giulia G2 Full Dura Ace Di2 2017
- Sensa Giulia G2 Full Ultegra Di2 2017

Di2

Het neusje van de zalm

Ook als je niet voor elektrisch schakelen kiest weet je dat je met de Sensa Giulia voor het neusje van de zalm kiest. Deze fietsen zijn helemaal ingericht om het beste uit je rit te halen en er voor te zorgen dat je zoveel mogelijk krachtoverdracht hebt. Het stijve carbon frame is een groot voordeel voor het maken van snelheid. Stijfheid is, zeker bij racefietsen, een van de meest belangrijke kenmerken om tijdswinst mee te maken. Tel daarbij de hoogwaardige onderdelen op en je weet dat je de Sensa Giulia G2 voor altijd in je hart sluit!
Sensa Giulia modellen met handmatig schakelen:
- Sensa Giulia G2 Matt Potenza 2017
- Sensa Giulia G2 Full Ultegra 2017
- Sensa Giulia G2 Mix Ultegra 2017
- Sensa Giulia G2 Full 105 2017

Sensa Racefietsen

Ben je op zoek naar een premium racefiets?

Kijk dan eens bij onze totale collectie racefietsen

 

 

10 1 8,8 1205
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x