• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Sensa Umbria

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Instapmodel racefiets

De Sensa Umbria is een ideale racefiets voor de beginnende racefietser. Deze fiets is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een fiets met een hoge kwaliteit. Elke beginnende wielrenner wil natuurlijk het liefst een fiets waar ze jarenlang met plezier op kunnen fietsen. Met de Sensa Umbria is dit mogelijk. Door het aluminium frame en de lichte voorvork is het gewicht van alle modellen laag. Zo is er niets wat jou tegen kan houden om het beste uit je rit te halen!

Gunstig geprijsd

Voor de prijs die je voor de Sensa Umbria betaald krijg je veel fiets terug. Met het dubbelsterk vervaardigde frame en de kwaliteitsonderdelen weet je zeker dat je met de Sensa Umbria een racefiets koopt die aan al jouw behoeftes voldoet. Hierdoor haal je veel voldoening uit elke fietstocht en stap je elke keer weer met plezier op je snelle road fiets.

De Sensa Umbria Sora

Deze racefiets is, naast zijn sportieve kleur, zeer competatief afgemonteerd. Met een aluminium frame en een carbon voorvork heb je met 9,8 kilogram een hele fijne fiets in huis. De fiets is afgemonteerd met een volledige Shimano Sora groep en is hiermee gelijk het premium model uit deze instapgroep.
Bekijk hier de Sensa Umbria Sora

De Sensa Umbria 24

De Sensa Umbria 24 is, net zoals de Sensa Umbria Sora, voorzien van een carbon voorvork. De 24 Shimano Claris versnellingen geven je genoeg power om vele kilometers weg te trappen. Sportieve fiets voor een zeer sportieve prijs!
Bekijk hier de Sensa Umbria 24

De Sensa Umbria 21

Met een grote variatie in maten en is de Sensa Umbria 21 prettig voor iedere beginnende wielrenner. Een aluminium frame met een Supra Alloy STR8 voorvork, de Shimano Tourney versnellingen en de supra onderdelen. Er is weinig aan te merken op de kwaliteit, en dat is fijn! Betaalbaar, fijn in gebruik en ook nog eens prachtig van uiterlijk.
Bekijk hier de Sensa Umbria 21

De Sensa Umbria Junior X-Racer

Een instapmodel racefiets voor de jongere racer. Met een 38 cm. Frame en 26" wielen is deze fiets erg fijn voor de, de naam zegt het al, junior. Met 9,4 kilogram lichtgewicht maar niet licht van formaat. Door de wielen te wisselen maak je van deze road fiets snel een offroad fiets.
Bekijk hier de Sensa Umbria Junior X-Racer

Sensa Umbria racefiets

Ben je op zoek naar een racefiets?

Bekijk dan ook eens onze totale collectie racefietsen!

 

10 1 8,8 1371
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x