Rode fietsen

4 producten

12 24 36

4 producten

12 24 36

Rode fietsen

Rood. Rood is een sfeervolle kleur die je niet vaak tegenkomt in de fietswereld. Vaak word rood als accent gebruikt in een fiets waardoor je een neutrale kleur hebt met een rood accent. Dit springt er optisch natuurlijk goed uit. Ook kun je er voor kiezen om bij je rode fiets een rood accent te gebruiken. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld een rode fietstas of een rode krat! Maar als je echt wil opvallen met je fiets, dan zou ik zeker even kijken naar één van onze rode fietsen. 

Rode fietsen van Batavus en Gazelle

Rood is zeldzaam in fietsen. Toch hebben zowel Gazelle als Batavus rode fietsen in het assortiment of fietsen met een rood accent. Deze ervaren fietsenmakers weten hoe ze jou als consument tevreden moeten houden. Dit zorgt ervoor dat, in kritisch Nederland, fietsen van zeer hoge kwaliteit zijn en erg comfortabel in gebruik. Deze fietsen zijn speciaal gemaakt met de Nederlandse fietser in het achterhoofd die vaak moet wisselen tussen een stads- als plattelands omgeving.


Goede voorbeelden van een rode fiets zijn de Batavus Hommage die geheel in het rood is uitgevoerd. Maar ook de Batavus CNCTD heeft een grappig rood detail. Daar zijn het voorwiel en het voorrek in stijlvol rood uitgevoerd.

Rood in fietsen van Gazelle zie je onder andere bij de Gazelle Eclipse 2016 modellen en in de Gazelle Classic in de peper rode kleur!

Rode fiets accessoires

Ook hebben we heel veel rode fiets accessoires. Een van de favorieten momenteel is de New Looxs Joli Polka fietstas. Deze vrolijke tas is rood met witte stippen, en zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een vrolijke extra voor zijn rode fiets!

rode fietsen

Ben je op zoek naar een fiets die helemaal past bij jouw lifestyle?

Kijk dan ook eens bij onze transportfietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.