• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Sensa Fiori

2 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

2 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Sensa Fiori Mountainbikes

De lichtgewicht ATB's van Sensa zijn samengevoegd in de Fiori serie. De Sensa Fiori modellen zijn uitgevoerd met een lichtgewicht carbon frame. Het gewicht van het frame variert tussen de verschillende modellen tussen de 1000 en 1200 gram.

Het lichtgewicht frame van de Sensa Fiori

Het lichtgewicht carbon frame is gevormd volgens de monocoque techniek. Dit houdt in dat het frame zeer licht en torsiestijf is, wat de rij-eigenschappen van de Sensa Fiori ten goede komt.
De kabels van deze mountainbikes zijn mooi verwerkt in het frame. Ook is het frame van de Sensa Fiori al vanuit de fabriek geschikt gemaakt voor Shimano Di2. Met het Di2 systeem is het mogelijk om elektrisch de versnellingen te bedienen.

Sensa Fiori modellen

Momenteel zijn er in de Fiori familie twee modellen leverbaar. Beide mountainbikes hebben het lichtgewicht frame maar verschillen in de grootte van de wielen en afmontage.

Sensa Fiori Pro

De Sensa Fiori Pro is voorzien van de populaire wielmaat 29" en een volledige Shimano XT afmontage. Deze fiets is in de Sensa Fiori lijn het meest luxe afgemonteerd. De mountainbike beschikt over 2x11 versnellingen, heeft een Rockshock verende voorvork met lockout en is leverbaar in 4 verschillende framematen.

Sensa Fiori Comp

De Sensa Fiori Comp is afgemonteerd met de grotere 29er wielen en is voorzien van Shimano SLX afmontage. De Shimano SLX 2x11 versellingen (XT achter derailleur) zijn de perfecte partner voor deze lichtgewicht 29er. Leverbaar in 4 framematen is ook deze Sensa Fiori perfect geschikt voor de veeleisende mountainbiker.

Sensa Fiori toch te sportief?

De Sensa Merano is leverbaar in verschillende modellen en voorzien van een aluminium frame. Bekijk alle Sensa Merano modellen hier.

Sensa Fiori

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x