Sensa Livigno

5 producten

12 24 36

5 producten

12 24 36

De Sensa Livigno, Mountanbike voor ieder doel

De Sensa Livigno serie kenmerkt zich door gebruik te maken van de beste materialen. Alle mountainbikes in de Sensa Livigno familie zijn voorzien van een lichtgewicht en extra versterkt aluminium frame. Het frame van deze fietsen is 'double butted', wat inhoudt dat het frame op de plaatsen waar het nodig is dikker is dan op de plaatsen waar dit minder benodigd is. Met deze techniek creeer je de perfecte balans tussen stijfheid en gewicht.

Verschillende Sensa Livigno modellen

De Livigno is in de collectie 2017 leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen. Deze modellen verschillen van elkaar in wielmaat en afmontage. Zo kies je eenvoudig de Sensa Livigno die het beste past bij jouw rijstijl.

Sensa Livigno Tour

De Sensa Livigno Tour is leverbaar in 2 verschillende wielmaten, te weten de Sensa Livigno SFB Tour met 650B/27,5" wielen en de Sensa Livigno TNT Tour met 29er wielen. Beide mountainbikes zijn afgemonteerd met Shimano 27 versnellingen en zijn voorzien van een Shimano XT achterderailleur.

Sensa Livigno Sport

De Sensa Livigno Sport is leverbaar in 2 verschillende wielmaten, de Sensa Livigno SFB Sport met 650B/27'5" wielen en de Sensa Livigno TNT Sport met 29er wielen. Afgemonteerd met Shimano SLX 3x10 versnellingen (Shimano XT achter derailleur) en hydraulische schijfremmen.

Sensa Livigno toch nog te zwaar?

Ben je op zoek bent naar een mountainbike die voorzien is van een nog lichter frame? Bekijk dan eens de Sensa Fiori modellen. Voorzien van een carbon frame en perfecte afmontage zijn deze mountainbikes de perfecte mix tussen gewicht en kwaliteit. Ook de Sensa Merano modellen zijn lichtgewicht en voorzien van een sterk aluminium frame. Bekijk alle Sensa Merano mountainbikes hier.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.