• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Sensa Merano

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

De Sensa Merano, Mountanbike voor ieder doel

De Sensa Merano serie kenmerkt zich door gebruik te maken van de beste materialen. Alle mountainbikes in de Sensa Merano familie zijn voorzien van een lichtgewicht en extra versterkt aluminium frame.
Het frame van deze fietsen is 'triple butted', wat inhoudt dat het frame op de plaatsen waar het nodig is dikker is dan op de plaatsen waar dit minder benodigd is. Met deze techniek creer je de perfecte balans tussen stijfheid en gewicht.

Verschillende Sensa Merano modellen

De Merano is in de collectie 2017 leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Al deze modellen verschillen van elkaar in wielmaat en afmontage. Zo kies je eenvoudig de Sensa Merano die het beste past bij jouw rijstijl.

Sensa Merano Pro

De Sensa Merano Pro is leverbaar in 2 verschillende wielmaten, te weten de Sensa Merano SFB Pro met 650B/27,5" wielen en de Sensa Merano TNT Pro met 29er wielen.
Beide fietsen zijn volledig afgemonteerd met het hoogwaardige Shimano XT systeem en beschikken over 2x11 versnellingen.

Sensa Merano Sport

De Sensa Merano Sport is leverbaar in 2 verschillende wielmaten, de Sensa Merano SFB Sport met 650B/27'5" wielen en de Sensa Merano TNT Sport met 29er wielen. Afgemonteerd met Shimano SLX 3x10 versnelleingen (Shimano XT achter derailleur) en hydraulische schijfremmen.

Sensa Merano Comp

De Sensa Merano Comp is eveneens leverbaar in 2 verschillende wielmaten. De Sensa Merano SFB Comp heeft 650B/27,5" wielen, terijwl de Sensa Merano TNT Comp voorzien is van de grotere 29er wielen. De Shimano SLX 3x10 versnellingen (Shimano XT achter derailleur) en schijfremmen maken deze fiets perfect geschikt voor zwaar gebruik.

Sensa Merano toch nog te zwaar?

Ben je op zoek bent naar een mountainbike die voorzien is van een nog lichter frame? Bekijk dan eens de Sensa Fiori modellen. Voorzien van een carbon frame en perfecte afmontage zijn deze mountainbikes de perfecte mix tussen gewicht en kwaliteit.

Sensa Merano

10 1 8,8 1395