• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle stadsfiets

23 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

23 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Gazelle stadsfiets kopen?

Een stadsfiets van Gazelle is gemaakt om je energie te geven en om te genieten van de buitenlucht!  Het Nederlandse Gazelle maakt al bijna eeuwenlang stadsfietsen met dit doel in gedachten. Het is dan ook niet gek dat een Gazelle stadsfiets op menig verlanglijstje staat.

Het karakter van een echte Gazelle stadsfiets

De Gazelle stadsfiets is er in diverse prijsklasses en diverse toepassingsmogelijkheden, maar bovenal zijn de Gazelle stadsfietsen gebruiksvriendelijk, voorzien van een laag onverwoestbare lak en zijn zeer uitvoerig getest. Kortom; fietsen met een zeer duurzaam karakter. Daarnaast is de stadsfiets makkelijk te personaliseren. Er zijn meerdere kleuren van de Gazelle Stadsfiets en er is ook een ruim assortiment aan mooie accessoires. Welke Gazelle stadsfiets je ook kiest, het is een stadsfiets met karakter die bij jou past.

Heerlijk fietsen op de Stadsfiets van Gazelle

Gazelle heeft een lange traditie met het maken van stadsfietsen. Vele fietsers hebben op een Gazelle stadsfiets leren fietsen of hebben wel een Gazelle stadsfiets overgenomen van familieof vrienden. Met een Gazelle stadsfiets kun je met plezier op pad, en uren fietsplezier beleven. Gazelle heeft een lange traditie van kwalitatief hoogwaardige fietsen waar ze tijdloze collecties maken. Fietsen die jarenlang in het assortiment zitten zonder ouderwets te worden. Want waarom zou je een winnend team veranderen?

Gazelle stadsfietsen voor iedereen

Er is altijd wel een Gazelle stadsfiets te vinden die precies past wat jij nodig hebt! De collectie van Gazelle kent verschillende soorten fietsen. Binnen het fietstype stadsfiets vallen een heleboel modellen. Natuurlijk zijn deze fietsen voor veel meer geschikt dan alleen rijden in de stad. De modellen in deze categorie kenmerken zich veelal door het gebruiksgemak. De fietsen in de categorie stadsfiets zijn gemakkelijk in onderhoud en daarom voor dagelijks gebruik. Zo kunt u de stadsfiets gebruiken voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook om in de vrije tijd een lekkere fietstocht mee te maken.

Een aantal bekende Gazelle stadsfietsen zijn:

De Gazelle Orange
De Gazelle Chamonix
De Gazelle Esprit
De Gazelle Paris
De Gazelle Eclipse

gazelle stadsfiets

Een andere stadsfiets?

Naast de Gazelle stadsfiets hebben wij ook stadsfietsen van de andere bekende merken, zoals Batavus, Sensa en Target

 

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x