Stadsfiets 2016

Stadsfiets 2016

In de stadsfiets 2016 collectie bevinden zich fietsen van Batavus, Gazelle, Sensa en Target. Deze fietsen zijn gemaakt om prettig mee door de stad te kunnen fietsen en eventueel ook voor langere fietstochten. Dat maakt de 2016 stadsfiets een echte allrounder in gebruik. Een stadsfiets moet ten alle tijden onderhoudsarm zijn, prettig in gebruik en leuk om te zien.

De stadsfiets 2016 – voor ieder wat wils!

In de stadsfietsen collectie is er ruimte gemaakt voor diverse type fietsen. Bent u op zoek  naar een stadsfiets die precies bij al uw behoeftes past? Dan is het wel handig om van tevoren te bedenken waar u hem voor wilt gebruiken! Stadsverkeer- en een langere fietstocht in het weekend, langere fietstocht naar uw werk of kortere fietstochten. Bij langere fietstochten is het bijvoorbeeld erg fijn om keuze te hebben uit meerdere versnellingen.

Gazelle 2016 Stadsfietsen

Gazelle is zeer populair binnen het segment stadsfietsen. Ze maken kwalitatief hoogwaardige fietsen voor een plezierige prijs. Afhanelijk van uw wensen en persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor een 2016 stadsfietsen die u veel plezier gaan geven. Bent u op zoek naar een sportievere fiets dan kunt u kiezen voor de Gazelle Eclipse, een Gazelle Chamonix of een Gazelle Cityzen. Maar er zijn ook Gazelle Lifestyle fietsen zoals de Gazelle Esprit, de Gazelle van Stael of een Gazelle Impala.

Bekende series Gazelle 2016 stadsfietsen zijn:

Gazelle Orange stadsfiets 2016 
Gazelle Chamonix stadsfiets 2016 
Gazelle Paris stadsfiets 2016 
Gazelle Eclipse stadsfiets 2016 

Batavus Stadsfiets 2016

Batavus 2016 stadsfietsen hebben een trendy design en een hoog gebruiksgemak. Dat is natuurlijk wel zo prettig en noodzakelijk voor een 2016 stadsfiets. Batavus heeft een grote diversiteit aan stadsfietsen waardoor er een goede keus gemaakt kan worden uit alle fietsen. Sportievere modellen zoals de Batavus San Remo, de Batavus Monaco en de Batavus Dinsdag helpen je plezierig naar stadsbestemmingen alsmede gedurende langere fietstochten.
Ook het lifestyle assortiment is bij Batavus aanwezig zoals de Batavus Hommage, de Batavus BUB en de Batavus Winner.

Bekende series Batavus 2016 stadsfietsen zijn:

Batavus Mambo 2016 stadsfiets
Batavus Diva 2016 stadsfiets
Batavus Dinsdag 2016 stadsfiets
Batavus Hommage 2016 stadsfiets
Batavus Lecco 2016 stadsfiets

Sensa Stadsfiets 2016

Sensa maakt sportieve stadsfietsen met een verfrissend uiterlijk. Aan deze fietsen is te zien dat ze echt gemaakt zijn om heerlijk vele kilometers te fietsen en verfrist bij je bestemming aan te komen.

Bekende series Sensa stadsfiets 2016 zijn:

Sensa Treviso 2016 stadsfiets
Sensa Strada 2016 stadsfiets

Target 2016 Stadsfietsen

Target stadsfietsen zijn degelijk en comfortabel in gebuik. Deze 2016 stadsfietsen zien er goed uit en geven een tevreden gebruiker vanwege de hoge kwaliteit gecombineerd met de lage prijs. Win – win!

2016 Target stadsfietsen serie:

Target Manhattan

stadsfietsen 2016

Ben je op zoek naar een stadsfiets waar je nog meer kilometers kunt maken?

kijk dan bij onze hybride fietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.