• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Stadsfiets 2018

Producten 1-24 van 42

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 42

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Stadsfietsen 2018

Een stadsfiets is het meest onderhoudsvriendelijke type fiets. Vandaar dat de stadsfietsen 2018 ook weer datzelfde onderhoudsvriendelijke karakter hebben meegekregen. Deze fietsen hebben een onderhoudsarme gesloten kettingkast met naafversnelling of een beltdrive. Hierdoor hoef je niet na elke fietsrit je ketting schoon te maken en kun je meer tijd besteden aan hetgeen wat je wilt doen - gewoon lekker fietsen! Tel daarbij het eveneens onderhoudsvriendelijke rem- en versnelsysteem en je snapt waarom de stadsfiets 2018 populairder is dan ooit!

De stadsfiets in 2018 - essentieel en efficient

Leven zonder een stadsfiets is, ook in 2018, een ondenkbaar iets in ons fietsland. Of je nu op weg bent naar je werk, dagelijks met de fiets naar het station gaat of je fiets even snel voor een boodschap pakt. Het dichtbebouwde Nederland is efficienter ingericht voor fietsers dan voor automobilisten. En daar kun jij goed gebruik van maken. Met de stadsfiets 2018 ben jij elke file voor (of fiets je er in ieder geval langs) en kun je verrassend snel en efficient je dag indelen.
Met een lifestylefiets gaat dit nog net een stapje verder. Dit zijn de echte multitaskers onder de stadsfietsen. Deze transportfietsen kunnen van alles meesjouwen terwijl jij van- en naar je werk fietst. Misschien wil je na je werk wel sporten? Dan neem je toch gewoon je sportkleren mee! Boodschappen doen? Check - met een kratje op je voordrager kun je al je bagage kwijt! We hebben stadsfietsen van Gazelle, Batavus, Sensa en Target op voorraad!

Stadsfietsen 2018
Stadsfietsen 2018
Stadsfiets 2018
stadsfietsen 2018

De stadsfiets 2018 van Gazelle

Gazelle heeft een rijk verleden in onze fietsgeschiedenis. Je kunt het merk bijna als cultureel erfgoed aanduiden. Met dit rijke verleden komt ook een heel groot aandeel aan kennis meekijken. Hierdoor weet jij dat jouw stadsfiets, ook in seizoen 2018, ideaal toegepast is voor de Nederlandse fietspaden en wegen. Je bent snel, wendbaar en kunt veilig op pad met je nieuwe stadsfiets. Dit geeft een veilig gevoel dat het traditionele aspect van Gazelle zo nauw verweven is met het moderne leven. De fietspaden zijn steeds voller, steden staan volgeparkeerd en toch kun jij met je fiets overal doorheenweven.

Voorbeelden van populaire Gazelle 2018 stadsfietsen zijn:

De stadsfiets 2018 van Batavus

Net zoals Gazelle heeft Batavus een lange geschiedenis. Batavus kenmerkt zich door fietsen die een eigentijds karakter hebben en een eigenzinnig uiterlijk hebben. Hierdoor zijn de Batavus fietsen veelvuldig winnaar van diverse Goed Industrieel Ontwerp awards. Het uiterlijk is hier niet alleen debet aan. Ook het functionele karakter van Batavus fietsen worden hierin meegenomen. Een goede stadsfiets is er tenslotte eentje die je met plezier gebruikt!
Moet je door weer en wind? Met een Batavus stadsfiets is een fietstocht altijd leuk, ook in 2018!

Voorbeelden van populaire Batavus 2018 stadsfietsen zijn:

De Stadsfiets 2018 van Sensa

Het eveneens Nederlandse Sensa is hard op weg om één van de meest geliefde sportieve merken te worden binnen de categorie stadsfietsen 2018. Dit merk werkt met degelijke frames en kwalitatief goede onderdelen en is hiermee een goede match voor mensen die op zoek zijn naar een stadsfiets maar ook in het weekend wel eens langer willen fietsen zonder daar een aparte fiets voor aan te schaffen.

Stadsfiets 2018 bij aanbiedingsfiets.nl!

De stadsfietsen van Gazelle, Batavus en Sensa en target van seizoen 2018 zijn beschikbaar op aanbiedingsfiets.nl. Wij hebben een ruime voorraad fietsen met hoge korting. Ben je op zoek naar een Gazelle fiets 2018, een Batavus fiets 2018 of een Sensa fiets 2018? Wij hebben deze fietsen in ruime voorraad in onze makkelijk bezoekbare webshop en in onze winkel te Leiden. Zo kun jij op zoek naar een nieuwe fiets die helemaal bij jou past! Wij helpen je graag telefonisch, per e-mail, chat of in de winkel verder als je vragen hebt. Hierdoor weet jij dat je de juiste keuze maakt. Wel zo'n fijn idee!

Op zoek naar een extra duwtje in de rug?

Wij hebben ook een uitgebreide collectie met elektrische stadsfietsen!

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x