Target stadsfiets

2 producten

12 24 36
  1. Target Manhattan N7 Dames
    Target Manhattan N7 Dames
    € 649,00 € 549,00
  2. Target Manhattan N7 Heren
    Target Manhattan N7 Heren
    € 649,00 € 549,00

2 producten

12 24 36

Target stadsfiets

Target stadsfietsen  zijn van hoogwaardige kwaliteit  voor een zeer lage prijs! De Target stadsfiets, de Target Manhattan, zal je van vele uren fietsplezier voorzien. Omdat de stadsfiets Target een hoogwaardige kwaliteit heeft, weten we zeker dat we de Target stadsfietsen in de komende jaren steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld zullen zien!

Target stadsfietsen voor hem en haar

Een stadsfiets Target is verkrijgbaar als Target stadsfiets voor heren en een Target stadsfiets voor dames. Deze stadsfiets Target Manhattan is voorzien van drie versnellingen en rollerbrakes. Hierdoor kunt u goed versnellen in het stadsgebied en, indien nodig, ook adequaat remmen! Het voordeel aan een Target stadsfiets is zijn onderhoudsarme karakter. Dankzij de gesloten kettingkast en rollerbrakes zijn deze Target stadsfietsen gemakkelijk in onderhoud. Dit betekend echter niet dat hij, samen met alle andere fietsen, onderhoudsvrij is. Voor tips over onderhoud kun je deze pagina adviseren.

Accessoires voor je stadsfietsTarget

Wij hebben een groot aantal praktische en leuke accessoires in het assortiment die je aan kunt schaffen samen met je Target stadsfiets. Een fietstas is natuurlijk onmisbaar op één van de Target stadsfietsen. Naast je boodschappen kun je hier ook een schooltas, regenjas of lunch in kwijt als je aan het fietsen bent op één van de Target stadsfietsen. Ook is het mogelijk om je fiets te verzekeren. Ook al is een Target stadsfiets relatief goedkoop in aanschaf, het is toch fijn dat je weet dat je een nieuwe fiets kunt uitzoeken mocht hij onverhoopt gestolen worden. Een goed middel om dit te voorkomen is het welbekende kettingslot aan te schaffen voor je stadsfiets target. Zo staat hij stevig en veilig op de door jou gekozen locatie te wachten tot jij hem weer op komt halen!

Target stadsfiets

Benieuwd naar onze volledige collectie stadsfietsen?

Kijk ook eens bij onze stadsfietsen van Batavus, Gazelle en Sensa of de handige stadsfietsen top 10!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.