Target fietsen

2 producten

12 24 36
  1. Target Manhattan N7 Dames
    Target Manhattan N7 Dames
    € 649,00 € 549,00
  2. Target Manhattan N7 Heren
    Target Manhattan N7 Heren
    € 649,00 € 549,00

2 producten

12 24 36

Target fietsen; zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding!

Van de makers van het degelijke merk Sensa, Intersens, komen ook de Target fietsen. Dit Nederlandse merk brengt degelijke dames- en heren target fietsen op de markt. De target fietsen zitten kwalitatief gezien erg goed in elkaar en zijn zeer prettig geprijsd. Voor de prijs van een budgetfiets koopt u dus een zeer degelijk afgemonteerde target fiets waarmee u urenlang met plezier kunt fietsen.

Een Target fiets aanschaffen

Een target fiets aanschaffen kan via onze website. Deze fiets target zal door onze ervaren fietsmonteurs nagelopen en afgemonteerd worden. U heeft de optie om één van de target fietsen af te halen of thuis te laten bezorgen. De Manhattan fiets target is prettig in gebruik en geeft u de bewegingsvrijheid van een zeer degelijke stadsfiets

Accessoires voor één van de target fietsen die aanvoelen als een stadsfiets

Om de fiets target geheel eigen te maken is het mogelijk om te kiezen uit een breed scala accessoires voor uw target fiets. Er zijn vele manieren om uw fiets target helemaal aan uw behoeftes aan te passen. Een fietstas geeft u de mogelijkheid om boodschappen in mee te nemen of een heerlijke lunch voor tijdens de fietstocht. Wij hebben hele stevige fietstassen van de merken Basil en New Looxs in ons assortiment. Deze fietstassen zijn gemakkelijk achterop uw fiets Target Manhattan  te plaatsen.

Diefstalpreventie en de fietsverzekering voor uw Target fiets

Om uw Target fiets goed te beschermen tegen diefstal is het een goed idee om een extra fietsketting mee te nemen op uw fietstocht. Zo kunt u hem op eenvoudige wijze extra goed beschermen tegen diefstal. Het is ook mogelijk om uw fiets Target te verzekeren tegen Diefstal via ENRA. Zo bent u er van verzekerd dat, mocht u onverhoopt slachtoffer worden van diefstal, u een nieuw exemplaar terug kunt krijgen.

target fietsen

Bent u op zoek naar een degelijke stadsfiets?

Kijkt u dan ook eens bij onze stadsfietsen van Batavus en Gazelle

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.