Transportfietsen

Producten 1-24 van 53

Pagina
12 24 36
  1. Gazelle Puur NL LTD N3 2019 Dames
    Gazelle Puur NL LTD N3 2019 Dames
    Rating:
    80%
    € 599,00 € 479,00

Producten 1-24 van 53

Pagina
12 24 36

Transportfiets kopen?

De transportfiets is de perfecte partner voor dagelijks gebruik en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De degelijke en robuuste fietsen van Batavus en Gazelle zijn onder andere door het kleurgebruik een opvallende verschijning. Een groot voordeel van dit type fiets is de hoeveelheid bagage die er op geplaatst kan worden. Door het handige gebruik van een voor- en eventueel een achterdrager kun je lekker veel meenemen op pad. En hierdoor is dit ook per definitie een goede lifestylefiets.

Goedkope transportfietsen

De populairiteit van de deze lifestylefiets is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. De fabrikanten komen met steeds meer en leukere modellen, maar dat gaat niet ten koste van de prijs, deze fiets is namelijk goedkoop te verkrijgen door onze slimme inkoopstrategie. Zo is er voor iedereen wel een geschikte fiets te vinden. Daarnaast worden de transportfietsen ook steeds luxer afgewerkt. Deze fietsen zijn er tegenwoordig ook in een elektrische variant. Zo is er voor de dames bijvoobeeld de Batavus Diva E-Go of Gazelle Miss Grace Hybrid F. De Batavus CNCTD E-Go is er in een dames- en herenvariant.

Typisch een Transportfiets!

Een goede en goedkope transportfiets is niet moeilijk te herkennen. Naast het typerende voorrek en bijpassende mand is deze fiets voorzien van een set stevige brede ballonbanden. Deze zorgen voor de fijne rij-eigenschappen van deze fiets. Hij rolt soepel en gaat gemakkelijk de bocht om.
De dubbele standaard die sommige modellen beschikt zorgt voor voldoende stabiliteit, zelfs met een volle krat boodschappen en harde wind. Een stuurslot kan hier ook aan bijdragen. Zo weet je dat hij ten allen tijde stevig op de grond staat!

Transportfiets Top 10

Onderstaande transportfietsen zijn de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. De meeste modellen hebben een ruime keuze uit aantal versnellingen en leuke kleuren. Ga snel kijken of er voor jou een geschikte fiets bij zit! De complete top 10 transportfietsen vindt u hier.

Wij hebben goedkope transportfietsen voor elke portemonnee. Welke keus u dan ook maakt, u zult slagen bij Aanbiedingsfiets.nl in uw zoektocht naar een fiets! En heeft u vragen over dit type dames- en herenfiets? Geen probleem! Wij zijn telefonisch te bereiken, via e-mail of via de handige chatfunctie op onze website. Zo weet u zeker dat al uw vragen beantwoord zullen worden en u de beste keuze maakt voor een kwaliteitsfiets die bij u past.

Onderhoud aan uw transportfiets

Zoals elke fiets heeft ook dit type fiets jaarlijks onderhoud nodig. Denk hierbij aan het smeren van de ketting of remmen. Daarnaast is het bij dit model extra belangrijk om de banden op spanning te houden. Doordat deze is uitgerust is met zogenaamde ballonbanden rijdt deze extra licht wanneer de banden goed op druk staan. Handig hiervoor is een goede fietspomp. Wij hebben een handige overzichtspagina waar we alles betreffende het onderhoud van uw fiets hebben beschreven. U kunt ook onze leuke blog lezen waar veel onderhoudsvragen en tips vermeld staan.

Transportfiets

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.