• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Transportfiets Dames

Producten 1-24 van 28

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 28

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Transportfiets dames kopen?

Transportfiets dames zijn nog nooit zo populair geweest als het afgelopen jaar. Naar verwachting zijn de goedkope transportfietsen voor dames aankomend jaar ook heel populair. En dat is niet zonder reden! Deze handige krachtpatsers zorgen ervoor dat ons leven toch een stukje gemakkelijker gaat. Een transportfiets voor dames moet aan enkele voorwaarden voldoen. Een transportfiets moet allereerst voorzien zijn van een stevige voordrager. Het is het handig als de transportfiets veel draagkracht heeft waardoor u al uw bagage gemakkelijk mee kunt nemen. Maar hij moet ook licht fietsen om deze bagage prettig te kunnen dragen. Kortom; aan een dames transportfiets worden veel eisen gesteld!

Dames transportfiets – boodschappen doen in stijl!

Dat de transportfiets voor dames anno nu praktisch is hebben we gelezen. Maar het zeer zeker fijn om te weten dat deze stevige krachtpatser er ook leuk en modern uitziet. Want zeg nu zelf; als we iets alledaags moeten uitvoeren zoals de boodschappen willen we dat wel in stijl doen! Het leuke aan de transportfiets voor dames is dat hij in allerlei uitvoeringen te verkrijgen is. Of je nu op zoek bent naar een hele stoere fiets zoals de Gazelle Heavy Duty, een vrouwelijke fiets zoals de Batavus Diva of een design fiets zoals de Batavus Quip – elke transportfiets bezit zijn eigen unieke uiterlijk.

Goedkope transportfietsen dames van twee supermerken!

Met ruim 20 diverse transportfietsen in het assortiment is de keuze zeer uitgebreid. Wij hebben transportfietsen van zowel Batavus als Gazelle in het assortiment. Beide merken maken een transportfiets dames van hoge kwaliteit. Deze dames transportfiets heeft een kenmerkend uiterlijk en zijn goed te herkennen in het straatbeeld.

Gazelle transportfietsen voor dames

De dames transportfietsen van Gazelle zijn zeer herkenbaar aan het robuuste frame met het typerende plaatje op de bovenste framebuis. De transportfietsen van Gazelle bestaan uit drie verschillende types:
- De Gazelle Duty NL dames transportfiets waar ook de Gazelle Heavy Duty NL onder valt.
- De Gazelle Puur NL dames transportfiets
- de Gazelle Miss Grace dames transportfiets

Batavus transportfietsen voor dames

Batavus heeft een zeer ruime collectie transportfietsen voor dames. Batavus kenmerkt zich door de grappige en vaak kenmerkende details die zij aan de fiets meegeven. Of je nu op zoek bent naar een transportfiets voor school of een transportfiets voor het zware werk – Batavus heeft een groot assortiment!
Bekende transportfieten zijn:
- De Batavus Diva transportfiets
- De Batavus CNCTD transportfiets
- De Batavus Quip transportfiets
- De Batavus Old Dutch transportfiets

Een krat voorop je dames transportfiets!

Ben je op zoek naar unieke details om je transportfiets dames nog meer eigen te maken? Het is mogelijk om een handige mand of krat voorop je transportfiets te zetten. Deze houdt je persoonlijke eigendommen gemakkelijk binnen boord. Een schooltas of sporttas blijft dan ook gemakkelijk zitten op je voordrager. En als het regent kun je de krat voorzien van een leuke afdekhoes!

transportfiets Dames

Ben je op zoek naar een fiets voor je dierbaarste transport?

Kijk dan bij onze moederfietsen

 

10 1 8,8 1249
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x