• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Transportfiets Heren

17 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

17 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Transportfiets heren

Een krat bier, je sporttas of alles wat je nodig hebt voor school. Een heren transportfiets geeft je de optie om alles met je mee te nemen zonder dat jij persoonlijk hoeft te sjouwen. Dat geeft veel vrijheid om allerlei leuke activiteiten te ondernemen met de herentransportfiets zonder lastig gedoe. Transportfietsen zijn praktische herenfietsen juist vanwege de mogelijkheid om zoveel mogelijk mee te nemen. En dat alles zonder de fiets zwaarder in gebruik te maken. Win-win situatie!

Herentransportfiets; een feest om te gebruiken

Ben je op zoek naar een stadsfiets die anders is dan een “normale” stadsfiets dan kom je toch al snel uit op de transportfiets heren. De herentransportfietsen valt op vanwege de praktische uitstraling en hebben vaak ook nog onderscheidende kleuren waardoor je ze altijd kunt herkennen in het straatbeeld. Tel daarbij het soepele gebruiksgemak op en je snapt gelijk waarom de herentransportfiets in korte tijd zo enorm populair geworden is.

Gazelle en Batavus transportfietsen heren

Wij bieden een grote hoeveelheid goedkope transportfietsen voor heren. Deze transportfiets heren worden geheel nieuw geleverd aan ons vanuit Batavus en Gazelle. Wij kunnen deze herentransportfietsen voor een goedkope prijs aanbieden vanwege een slimme inkoopstrategie. A-merk transportfiets heren tegen aanbiedingsprijzen!

Gazelle transportfietsen voor heren

Binnen de Gazelle heren transportfietsen hebben we fietsen die al bekend zijn in het Nederlandse straatbeeld in de vorm van de Gazelle Duty en Heavy Duty transportfietsencollectie maar ook herentransportfietsen die nieuw zijn dit seizoen zoals de Gazelle PuurNL.

Batavus transportfietsen voor heren

Batavus transportfietsen hebben een leuk en kenmerkend uiterlijk. Binnen deze collectie herentransportfietsen herkennen we de Batavus BUB herentransportfiets en de Batavus CNCTD herentransportfiets van de vorige seizoenen en verwelkomen we vernieuwende herentransportfietsen zoals de Batavus Quip.

transportfiets heren

Ben je op zoek naar een fiets waarmee je samen met je kind op pad kan?

Kijk dan bij onze papafietsen!

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x